RSS Flöde

Vilket förtroende! /erviluca

Postat den

dollarsedlar

En helt för mej okänd man, vid namn Anthony vill ge mig en fond med 21,5 miljoner dollar. För dessa pengar ska jag investera i jordbruk, gruvdrift och Hotel i Syrien. Jag kan också föreslå egna grejer att investera i. Schysst!

Population

Varför han valt ut just mej av alla världens miljarder människor, är för mej en gåta, men det kan inte vara för mitt ekonomiska sinne, eftersom det inte fungerar. Kanske han vet att jag ändå bryr mej om mina medmänniskor….eller nåt, eller så går det något rykte ifrån Åkersberga, Sverige till Damaskus i Syrien om mej…Något rykte som gör att Anthony valt ut MOI, och upphetsat ropar: ”Henne vill vi ha!”, typ. Fast per mail då.

Jag känner mej oändligt ödmjuk och uppskattad av frågan han ställt mej, via mail, utan att känna mej alls,  trots att han inte vet min status i samhället eller min ekonomiska förmåga. Han vet heller inte att jag själv givit mej diagnosen dyskalkyli. Han ”belives in me”. Liksom.

Fast jag undrar ändå om jag inte först kan få betala några egna räkningar, och eventuellt köpa ett par gummistövlar, eftersom det är ett hål i mina. I vänster stövel. Otroligt irriterande. Vänster fot blir dyngsur varje dag när jag är ute och går i skogen med hundarna…..

 TT Bild

Tror ni han blir sur för det? Det är ju ändå 21,5 miljoner dollar! Några ynka tusen kronor borde han väl inte märka om dom försvinner?

Typ.

Eller?

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Visst blir man gla när man får dessa mail!! 😀
  Jo du, om jag minns rätt i min fattigkvinnohjärna så kan man laga stövlar med samma som man lagar punka på cykeldäck. Håller ett tag tills man samlat ihop till nya stövlar.

  Gilla

  Svara
  • Bra tips! Jag lagade stöveln med cykeldäcksgrejs, men var för otålig med användandet, så lappen föll av under promenaden…Fast det är bara att ”göra om och göra rätt”.

   Gilla

   Svara
 2. 😀Ser ett starkt samband med ditt föregående inlägg. Detta måste väl vara ett bevis för att the Secret fungerar! Du önskar dig en rik man och simsalabim trollar universum fram en åt dig! Köp inte bara ett par stövlar utan slå till på en brudklänning också vet jag. Grattis!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: