RSS Flöde

Behöver lite Gunilla Persson i mej… /erviluca

Postat den

Gunilla Persson säger till journalisten att om hon ska dejta i ett TV-program måste männen hon dejtar minst ha ”en biljon”. En kvinna visar Gunilla några bilder på män som ”har en bilj0n” och Gunilla väljer ut ett par. Hon ska nu göra ett Pilot-avsnitt på sitt kommande dejting-program. Hon själv anser att hon är VÄRD ett sådant program. Hon är faktiskt ”minst lika känd som Britt Ekland”, tycker hon själv….

Jag blir så fascinerad av denna människa som inte har ett uns av självdistans eller självkritik i sej. Hon är fullkomligt ofelbar i sina egna ögon – för att inte tala om hur fantastisk hon tycker att hennes dotter är, och sjunger. Jag kan bara inte låta bli att titta och gapa stort av förundran över denna människa, och när jag sedan tänker på mitt eget ”dejting-liv” som är lika med NOLL och zero och NADA, så blir jag lite avundsjuk på Gunilla och på dom krav hon kan, och vågar, ställa.

Kanske jag också ska KRÄVA att dom män jag ska dejta ska ha EN BILJON. Tänk vad mycket enklare mitt liv skulle bli, om jag hade en man som var superrik. Någon sådan har jag aldrig testat, faktiskt.

Det gäller bara att man själv ska tänka att man är VÄRD det.

Jag är faktiskt värd att bli älskad av en man som har ”minst en biljon”. Han ska se lite bra ut också. Och inte lukta illa. Fast det gör väl inte män som har över en biljon? Och så ska han vara en god älskare. Tycka om det, liksom. Och vara trogen. Trots att han kan köpa välja vilken kvinna som helst i hela världen (inklusive Gunilla Persson) ska han alltså välja mej.

MOI!

Because I´m worth it!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Jaa,Gunilla är en sort för sig 😉
  Som du beskriver….NOLL koll!Hon trooor ju verkligen
  på att hon är allt det hon säger,vilket ju är liite
  sorgligt ändå.

  Kram/Pluppa

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: