RSS Flöde

En liten (äcklig) figur /erviluca

Postat den

I morse när jag sträckte mej efter mina byxor, som låg slängda över kanten på dörren på byrån i min ”walk-in-garderob” (puh!), kröp en ganska stor borstig sak över byxorna och vidare ner på en t-shirt som också hängde där. Jag ryckte åt mej handen och rööööös: ”Brrrrrrrrrrrrr!” och funderade sedan på om jag skulle döda den eller inte. Bestämde mej för inte.

Jag satte på mej byxorna och började sedan fundera:

”Hm….vad gör jag nu? Måste jag rensa ut hela garderoben och städa ordentligt överallt? ELLER ska jag låtsas som det regnar?” Fast DET behövde jag inte, insåg jag sedan, för det regnade faktiskt.

Näe, det blir väl till att rensa och städa igenom hela jävla garderoben, och rengöra den från Grunden. Det behövs faktiskt, FAST lillsis gjorde det förra sommaren.

Julgranen ligger tex där, på golvet. Den Äckliga Figuren kanske tror att den är utomhus, pga granen. Egentligen ska julgranen ligga på en hylla högt upp, men den ramlade ner, och som straff fick den ligga kvar.

Ja så var det: ”Jävla granjävel som ramlar ner rakt i huvet när man står och letar efter kläder! Skit på dej! Ramlar du ner får du fanimej ligga kvar!”.

Men nu bor det alltså små figurer i granen, eller i hela garderoben, och därför måste jag storstäda. Pust! Roligare kan man ha det. Men det är skönt efteråt. Såsom det är med allt tråkigt.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: