RSS Flöde

Igår var det idag, och idag är i morgon igår…. /erviluca

Postat den

 Lucas 4 år i närbild 3

Studentplakatbild 1.

 

….och fort går det!

Så egentligen är det ingen idé att hetsa upp sej för någonting, för allt löser sej och plötsligt är det över. Det är ofta oron/förväntningarna/rädslan/hoppet INNAN som är Det Stora, kan man säga. Sen bara blir det. Som det blir. Och så är det ”imorgon” plötsligt.

IGÅR firade jag min Första Student som mamma. Sånt ska Organiseras och Fixas.

Nu är det över. Det blev bra.

”Hur var studenten?”

”Bra.”

Slut.

Så skulle jag skriva om jag var en tonåring, som blev tillfrågad av en vuxen.

Men riktigt så enkelt var det inte.

Nu ska jag berätta om EN del i det hela; Nämligen om Plakate-t/n.

Lucas 4 år har tappat sina framtänder 2

Studentplakatbild 2.

 

När man ska fira en student SKA man ha ett plakat på denna och där ska det vara en rolig eller gullig bild från när studenten var liten.

Jag fyllde i ett papper och stoppade ned ett Mycket Noga Utvalt Fotografi i ett kuvert och la på brevlådan i mycket god tid. Mycket. God. Tid. MINST 3 veckor innan the datum. Sen kände jag mej DUKTIG! För en gångs skull var jag ute i God Tid.waiting

Först väntade jag inte alls. Sen började jag vänta. Och vänta. Och vänta. Sen började jag oroa mej och undra och fundera och vänta ännu mer. Jag mindes givetvis inte alls till vilken firma jag skickat kuvertet. That´s me, liksom. När det var bara någon vecka kvar bestämde jag mej för att beställa ett plakat till, så att vi inte skulle bli utan, men den här gången beställde jag på nätet. Skickade in Annan Gullig Bild och Beställde. Frågade sedan NÄR den skulle komma, och då datumet var EFTER studenten, frågade jag om de inte kunde skicka den snabbare, och det kunde dom, om jag betalade X hundra kronor till. Det gjorde jag. Puh!

Foto: "Sjung om studentens lyckliga dar!" Grattis Lucas !

Här är den Urgulliga bilden, med Storing som student.

 

MEN, det kom inte på utsatt dag! Jag fick PANIK och rusade ner till Centrum och in i fotoaffären och frågade om de kunde göra ett studentplakat på studs. Det kunde dom! Puh! Så med Ytterligare Gullig Bild (tur att han var så söt som liten!) fixade dom ett studentplakat på två timmar för XX antal kronor.

Om några dagar/veckor kommer jag alltså att ha TRE studentplakat, till ingen nytta alls, och vara X antal hundra kronor fattigare.

Men men…shit happens och vad gör det om hundra år? Dessutom blev det ett jättelyckat och fint studentfirande och plakatet vi hade var urgulligt! Faktiskt det gulligaste av ALLA plakat på hela skolan. Och då är jag helt objektiv.

Not.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Visst är det en alldeles underbar känsla när man pustar ut efter nåt sånt här? Det gick bra och blev lyckat fast man intensivt önskade att nån skulle komma och transportera en till nån psykavdelning timmarna innan. Alltid några smaskiga rester att peta i sig, en bit tårta, en drink, ett hem som är pyntat och lite sus i öronen efter ett intensivt umgänge i många timmar. Och vilken fin kille! Har mammahjärtat återgått till normal storlek nu?

  Gilla

  Svara
  • Mitt mammahjärta är kroniskt förstorat, och svämmar över vid Speciella Tillfällen. Tårtan blev kvar hos pappan, som bakat den och suset i öronen var väldigt alkoholblandat…. 😛 Men det är iallafall Över. 🙂

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: