RSS Flöde

Jag imploderar, typ /erviluca

Postat den

Nu, när jag lider av utmattningsdepression, eller vad det heter och är, blir allt konstigt. Allt. Kroppen och sinnet reagerar inte som dom gjort förut, vad gäller något.

I morse stoppade jag en C-vitamintablett i the-muggen, la i en the-påse och hällde sedan på hett vatten, t ex. Och sen tänkte jag: ”HerreGuuud! Nu är det ILLA!”

Vacuum BIM's implosion

I morgon är det Studentfirande som gäller. När jag ska Planera blir det liksom någon slags Inre Implosion. Det blir ett Inre Kaos, som slutar i ett Ingenting. Jag blir sittande, fylld av stress, men inget händer.

Jag tycker att jag var JÄTTEDUKTIG som var ute och plockade blommor igår. SKITDUKTIG! Sen blev det bara två små buketter, och Sis tyckte jag skulle gå ut och plocka lite till, men då förstår hon inte att det var en STOR INSATS av mej att plocka dessa blommor, och frågan är om jag orkar göra om det idag. Näe, bara TANKEN att göra om detta får mej matt.

Jag tror vi får njuta av dom små buketterna som redan finns, faktiskt.

Fast jag peppade Minsting att följa med ut idag och fixa björkkvistar och syrener. Det finns i fårhagen. En massa ”onödiga” – såna som liksom fröat av sej och växer hursomhelst lite här och där. Dom får man nog ta. Tror jag. Får äter väl inte björkkvistar och syrener? Eller? Och jag tror inte det blir någé bra om det växer upp stora björkar där. Så jag tror vi rensar på ett bra sätt om vi plockar lite där.

Jag HAR fixat resten, och hur jag fick studentskylten hem är en hel historia för sej, men den berättar jag EFTER Studentfesten.

Om jag kunde och hade råd, skulle jag ordna Världens Finaste och Roligaste Studentfest för min älskade Storing. Det är han värd – i kubik! Men han får den bästa studentfesten jag orkar, och har råd med, och så får han MÄNGDER med kärlek som jag ska öööööööööööööööösa över honom, så att han tycker jag är pinsam. För DET kan jag ge! Kärlek har jag i mängder!

Jag är RIK – på kärlek!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Att ordna studentfirande kan ju suga musten ur vem som helst och jag tycker det har tagit absurda proportioner nuförtiden. Om man anlitar talskrivare för att fira att ens tonåring tagit sig igenom gymnasiet (var det verkligen på riktigt eller var det bara en ironisk överdrift i ditt tidigare inlägg?) så har man väl ändå mer pengar än vett? Jag känner mycket väl till implosionskänslan. Man går på högvarv – i ett fullkomligt kaotiskt högvarv – hela tiden men inget kanaliseras genom handling utan allt försiggår inombords. Men på nåt konstigt vis blir det bra ändå! Och rika på kärlek är inte alla förunnat att vara. Både du och sonen kommer vara lyckligt utmattade i morgon kväll gissar jag. Lycka till och hoppas att ni får fint väder!

  Gilla

  Svara
  • Ja, det är inte bara studenten som sugit musten ur mig. Den blev ursugen långt innan….Men livet fortsätter ju hur man än mår, så det är bara att fortsätta prestera. Liksom. Det där med talskrivare var en ironisk överdrift. Jag blev så irriterad.
   Vi fick fint väder och studenten blev lyckad. Nu är den bara ett minne blott! 😛

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: