RSS Flöde

Invasion av insekter/erviluca

Postat den

Mitt i natten stod plötsligt Minsting i mitt sitt sovrum. Jag trodde att jag drömde och fick inte riktigt igång hjärnan. Jag tände lampan och tittade på klockan: 00.50, och sen tänkte jag så att det knakade:

Vad gör Minsting i mitt sitt sovrum? Han ska ju vara hos sin pappa! Vad har hänt? När kom han? Vad gör han här? Är han här eller drömmer jag?

Minsting var minst lika förvirrad som jag och svarade mycket underligt på mina förvirrade frågor. Han sa att det var någon slags invasion i hans rum hos hans pappa. En invasion av insekter. Den invasionen gjorde att han var tvungen att fly hem till mej på cykel mitt i natten för att sova i sin säng hos mej.

make bed

Grejen är ju att JAG sov i Minstings säng hos mej. Så det var bara att kliva upp, riva ur lakanen, bädda om och vandra in i vardagsrummet och bädda min säng där. Medan jag gjorde detta ställde jag samma frågor om och om igen;

Vad är det som hänt? Vad gör du här? Vaddå för invasion? Vaddå för insekter?

Så frågade jag:

”Men varför gick du bara inte in i Mellans rum, hos pappa, och la dej i hans säng i hans rum? Det rummet står ju tomt, för han bor ju här.”

Minsting stod tyst en stund. Sen sa han:

”Tänkte inte på det”.

Och inte tänkte hans pappa på det heller.

Tydligen.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Det kanske var så traumatiskt, så han behövde en mor också? Men VADDÅ för INSEKTER!?

  Gilla

  Svara
  • 1. Hans pappa blev Galen, vilket väl ytterligare gjorde att Minsting ville fly.
   2. Jag gick hem dit dagen därpå för att se ”invasionen” och jag såg inte en insekt, men själv upplevde han att det var en INVASION (han sa så hela tiden) av mal.
   3. Jag hjälpte honom dock att byta rum, så numera bor han i Mellans rum, hos pappa.
   4. Ja, han behövde nog sin mammas omvårdnad en stund.
   5. Han hade DESSUTOM skavsår! Och dom var så otrooooligt smärtsamma så att han Aldrig Mer skulle kunna ha skor!
   6. Han har skor på sig.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: