RSS Flöde

Den där känslan…/erviluca

Postat den

Det finns den där känslan man kan få när man tagit en massa kläder till provhytten och provat igenom hela högen och man ser ut som en påse nötter i allt. Den upplever jag oftare och oftare. Det är fel på alla kläder, liksom….risken är ju att man tror att det är fel på MOI! Och DEN känslan är bläääää……. 

😦

Du vet den där känslan man kan få när man tagit en massa kläder till provhytten och provat igenom det  mesta, och det sitter lite ”sidådär” och det är några kläder som är ”kanske” och något plagg är ”hm…..” och så provar man en blus/tröja/jacka som man liksom bara blir ETT med – det klickar! Det är så RÄTT! Det är JAG! Och ”guuuuud, vad snygg jag är i den här!” Det hände mej häromdagen!

Men tyvärr köpte jag inte jackan, för den var för dyr. Shit! Och jag hade inga pengar. Insåg när jag hade provat igenom 42 tröjor, blusar och jackor. Det var som om jag hade en ”teesing-stund”, kan man tro.

Nu går jag heeeela tiden och tänker på ”The Jacka” som I loved! Den kostade 998 kr. Näe, det kanske inte är mycket pengar för dej, men för mej är det det.

gold gift box

Men snart fyller jag år. Hoppas den finns kvar då, för då kanske jag kan få den i födelsedagspresent!

Men VEM ska köpa den till  mej?!?

Guuuud, vad dum jag är!

*tänker*

JAG kan köpa den till mej!

För vilka pengar?

*tänker*

Om ”shit happens” borde ”good things happens” också!

Så jag hoppas på det….

…och ”manna från himlen”.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Om du lägger en 500-ing på ett bra ställe den här månaden och en 500-ing nästa? Ibland köper jag dyrare än jag har råd med bara för samma skäl….

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: