RSS Flöde

Dödstrött på överflödskilon /erviluca

Postat den

Tecknad film av en knubbig kvinna i en Polka Dot Bikini, klämma hennes magen fett - Royalty Free Vektor Clipart © Dennis Cox # 1201675

Mina överflödskilon tar mer kraft av mej än jag borde låta dom göra. Dom tar jättemycket psykisk kraft, och det retar mej till vansinne! Varför kan jag inte bara säga: ”Hej alla kära extrakilon! Välkomna! Ni behövs säkert nu när jag börjar bli lite till åren…om jag blir sjuk eller nåt….” lite typ sådär. Eller helt enkelt bara Gilla mej själv.

Trycka på GILLA på mej själv, liksom.

Men det gör jag inte. Jag fasar för spegelbilden och tycker verkligen inte om det jag ser, när jag måste titta på eländet. Jag försöker verkligen att Älska Mej Själv och hela fadderullan, men fanimej – det går inte!

Jag tittar på mej i spegeln, avklädd, och försööööker säga: ”Tjeeena Snygging!” men fy faan vad jag inte tycker det!

*suckar*

Varför är ”alla andra” vackra och snygga i min värld, men inte jag?

Givetvis blir det värre med all den stressen som pumpas över oss alla: ”Ät broccoli och grönsaker och inga kolhydrater och akta dej för socker och mjöl och bröd och ris och och och och potatis och tjofadderittan lambo!”

För att inte tala om: ”Idag har jag sprungit/cyklat/åkt skidor/simmat/PW:at/joggat/tränat/dansat i 3 timmar på raken och jag blev inte ens trött!” Wohoooo: GILLA GILLA GILLA GILLA GILLA GILLA.

Det är viktigt att individanpassa träningen utifrån varje person.

Och jag tycker man ska GILLA att folk är duktiga och äter rätt och springer och joggar och är så duktiga och friska och hälsosamma, men vi andra då?

Vi som inte orkar. Vi som är trötthögar och som har hängmagar och som äter godis (fast bara på fredagar!) och t o m chips ibland….vad ska vi göra?

Friend on Phone with Teen Before Death Recalls Final Moments-ugly-old-woman.jpg

Vi som inte är slimmade och snygga och vältränade och bara är gamla och fula?

Ska vi gå och gömma oss i skogen?

Vi som dessutom är singlar, och därmed inte borde ha Rätt att Förfalla…..eftersom man  liksom är ”for sale” eller iallafall ”ledig” eller kanske t o m på REA…..vad ska vi göra?

Kanske kan man gömma sej bakom en sten i skogen, där någon annan gammal ful äcklig otränad gubbe gömt sej….?

Eller?

………………………………………………

PS. Oj, blev det ett sånt inlägg!? Det hade jag faktiskt inte tänkt. Det jag hade tänkt skriva egentligen var att nu blir det Nutrilette för hela slanten! Iallafall en dag eller två…eller nåt. Till jag bara ger upp, liksom, och inser att skiten fettet sitter FAST.

Snacka om Dubbla Budskap i det här inlägget! DS

…………………………………………………………………………..

😉

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Såg på fyran i morse. Där sa de att varannandagsbantning är bra. Då hinner inte kroppen gå ner på sparlåga, som den annars gör. Värt ett försök? Ena dan Nutrilett och den andra ägg med majonnäs och… Det låter ju inte så plågsamt? Eller?

  Gilla

  Svara
  • Jahaaa! Så nu är det inte 5-2 metoden längre som gäller, utan nu är det 1-1-1-1-1-1 eller nåt…? Det kanske passar mig….Jag har ju struma så min ämnesomsättning är sååååååååååå långsam och därför sitter kilona som….berget! Men fanimej, nu ska jag ge det ett sista försök. Sen ger jag upp!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: