RSS Flöde

Kalejdioskop i synfältet /erviluca

Postat den

 

 

Man skulle kunna tycka att det är vackert att gå omkring med ett kaleidioskop mitt framför ögonen hela tiden, men näe…. Det är mest bara obehagligt och läskigt. För jag håller inte i kaleidioskopet själv, utan det är inmonterat någonstans inne i hjärnan – förhoppningsvis tillfälligt – och talar om att huvudet tänker starta en migränattack snart. Hur snart vet jag inte.

Det började igår på förmiddagen då jag plötsligt inte såg det jag skrev på datorn, utan istället såg jag en massa stjärnor som glittrade, och som vanligt försökte jag titta förbi stjärnorna, men det  gick givetvis inte: Stjärnorna och fladdret följer alltid  ögonrörelserna.

Det känns konstigt att titta på någon med ett Vackert Glittrande Mönster mitt i synfältet. Den personen ser ju inte vad jag ser förstås, men jag gör hela tiden konstigt rörelser för att försöka titta förbi mönstret – för det är så svårt att låta bli.

Igår tänkte jag att ”jag tar samtalet klockan 10.00 också, och sen går jag hem om det inte släppt då”. Samtalet blev givetvis lite konstigt och okoncentrerat, och det hade kanske varit bättre om jag gått hem på en gång. Så gick jag hem och väntade på Attacken, som inte kom, och inte kom, och inte kom. Illamåendet fanns där – check – auran fanns där – check, men själva migränen lät vänta på sej, som en irriterande mygga mitt i natten som flyger Nära Nära örat hela tiden, och så fort man tänder lampan är den Borta!

Men sen kom Attacken till slut! Jävlar vad den kom! Aj aj aj! Jag sprutade in medicin i näsan, men det hjälpte inte….den bara steg och steg och steg….så att jag inte kunde förhöra Minsting på läxan, och det enda jag kunde göra var att gå och lägga mej och ligga och kviiiiida och vänta på att det skulle lätta.

Det går inte ens att sova när det gör sådär jävla inihelvetes ont!

Handful of stones in hands, Against stones Stock Photo - 8978211

Och jag undrar – precis som när man lägger stenar på händerna och studsar dom på handflatan och säger ”Hur många barn får jag när jag blir stooooor?” och så kastar man upp stenarna i luften och så landar X antal stenar på händerna, så VET man – så undrar jag ”Hur många migränattackar ska jag få innan jag dööööööör?”.

Puh!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Uff och fy så jobbigt du har det.
  Jag är inte direkt för att tjata för andra om mirakelkurer men jag vet två olika saker som var och en funkar mot migrän.
  1. Qigong, att praktisera qigong kan minska eller i bästa fall ta bort migrän. Det är dessutom kliniskt bevisat.
  2. Fitline säljer pulver…enligt dom själva fullproppade med vitaminer….inte vet jag??!!! men det jag vet är att min kusin som säljer detta och dessutom själv har lidit av migrän i många år, ja jag säger ”har lidit” för hon gör inte det längre. Det hjälper henne och hon är helt salig över detta faktum. Skulle inte trott på det hela om det inte var för att jag känner Petra (min kusin alltså).

  Kram Lena

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: