RSS Flöde

Fixar…/erviluca

Postat den

Min jävla dator (lap top) är så seeeeeg så att det är inte klokt!

Den skriver EN bokstav i sekunden, vilket är otrooooligt långsamt, när jag vill skriva MASSOR av bokstäver i sekunden. Typ 53. Eller nåt.

Och eftersom INGEN ANNAN gör något, måste JAG göra något. As usual. ”Själv är bäste dräng”. *suckar* Jag vill inte vara min egen dräng! Jag vill att Någon Annan ska vara min dräng. Men det kan jag ju bara drömma om. Keep on dreaming, liksom. ”Kan själv!” har gått lite till överdrift, tycker jag. Men men. Det är bara att spotta i nävarna, kavla upp ärmarna och FIXA.

Data-ICKE-geniet ska fixa till datorn. Pust!

Jag hittar, efter mycket om och men, till sidan/siten/grejen där det står att man kan avinstallera program.  Och så gör jag det. En jävla massa program. Jag har ingen aaaaaaning om vad jag avinstallerar, men OM datorn ”dubbel-checkar” och frågar mej ett par extra gånger om VERKLIGEN ska ta bort just DET programmet, så ångrar jag mej. Annars tar jag bort det – om datorn bara frågar EN gång.

DET är mitt fixeri.

Vad ska jag annars göra??

Vänta på bättre tider?

Diska laptopen?

Stoppa den i tvättmaskinen?

Jag har frågat Mellan om HAN kan göra något, men han bara SUCKAR så fort jag ANDAS åt hans håll. Jag pratar liksom alltid med honom vid ”FEL TIDpunkt”:

”Men ååååååååååååååååh! INTE NUUUUUUUU!” säger han så fort jag frågar något. Och sen är mina kommentarer så otrooooligt korkade så att han nästan dåååånar när jag frågar vidare, och/eller en gång till:

”Men ååååååååååååååååååh!!!”

Sen kan han nog inte datorer heller. Eller låtsas att han inte kan. Eller nåt.

Men men, jag fixar själv.

Som vanligt.

Och nu skriver laptopen 25 bokstäver i sekunden.

🙂

Wohooooo!

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Låter på nåt mystiskt vis bekant. Men hav hopp. Den går i alla fall!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: