RSS Flöde

När ska dom gå och lägga sej egentligen? /erviluca

Postat den

När ska dom gå och lägga sej egentligen? Är det värmen som gör att dom fortfarande är vakna? Dom är störtirriterande när dom slänger sej som Tarzan från träd till träd. Deras jävla ”lianer” fastnar ju på mej hela tiden. Trasslar in sej i mej – överallt! Jag får hela tiden stryka bort deras linor från mina kläder och mitt ansiktet.

Igår landade en av dom PÅ mej – på mitt ben (!) – och jag var tvungen att sprätta bort den. Det såg ut som en sån som var gravid, med en jätteboll på huvet  ryggen magen (?). Jag fantiserade om att jag sprätte så hårt så att ”magen” sprack, och ut flög alla tusen ungar åt alla håll. Nu ligger dom väl i träden och lurpassar, och ska hämnas, nästa gång jag går i skogen. Ungarna alltså.

*suckar*

Jag tycker verkligen INTE om spindlar.

*ryser*

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Tusenfotingar är inget mysiga de heller. De säger att insekter gör oss ”fobiska” eftersom vi inte kan kontrollera deras rörelser, med alla deras (armar och) ben. Fyra klarar vi av men inte fler!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: