RSS Flöde

TV-recensioner /erviluca

TV-recensioner:

Arga doktorn är inte ett dugg arg! Han är en mes som bara gör ”samma sak likadant” som patienterna gjort redan, ställer samma frågor till samma läkare och tar ”varvet runt” och avslutar med Ingenting. Helt menlöst och meningslöst. Programmet borde heta ”Menlösa doktorn ställer samma frågor igen”. Detta tycker jag efter att ha sett ETT avsnitt (kanske dom följande är bättre alltså…). Jag vill inte se fler. Den Menlösa doktorn retar nämligen gallfeber på mej, just för att han är så menlös. EN erviluca.

Idol. Just nu är det lite segt. Uttagningarna var spännande och roliga. Nu är det mest boooring. Bard är inte riktigt lika hemsk som jag trodde han skulle vara, och jag gillar att hans ”kollegor” fräser ifrån till honom då och då. Men hoppas det blir roligare/bättre och att jag börjar ”känna för” idolerna, vilket jag inte gjort än. Jag gillar dock inte ”knak-sångarna”, som sjunger som vinnaren från förra året, med ”knakande/knarrande” röst. TRE erviluca.

Körslaget. Vet inte vilken kör jag hejar på än. Återkommer om det. När solosångarna sjunger falskt gömmer jag mej bakom en kudde och skäms.  Men älskar programmet! Dock blir det orättvist när man kan rösta längre (tid) på den kör som sjunger först, än den som sjunger sist. No more comments. FYRA erviluca.

Mannen som talar med hundar. Alla som har hundar borde se det. Det handlar om ÄGARNAS beteende. Alltid. FYRA erviluca.

De dejtbara. En underbar serie, där man får ”träffa” dessa dejtbara människor, som man som tittare, blir alldeles kääär i! Vilka människor! Bara den där underbara långa, lite större killen (andra från vänster på bilden), som hittat en tjej i Göteborg; Han går omkring och sprider glädje så att det bara sprutar om det! En sån kille skulle alla ha på sin arbetsplats! Då skulle världen se lite bättre ut. Tror jag. FYRA erviluca.

Igår kväll (lördag), såg jag en halv film som hette Melancholia, som var väldigt….underlig. Fascinerande. Nästan sådär så att jag inte kan beskriva den, och jag vet inte ens om jag tyckte om den eller inte, men jag kunde inte sluta titta när jag väl börjat, och filmen sitter kvar inuti mej ganska starkt…så den ger jag FEM eller EN erviluca. Jag måste nog se den igen för att förstå den/landa i den.

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Ja, visst är de dejtbara ett underbart program! Jag älskar Björn ( den stora killen ) han är så spontan. Blir alldeles lycklig när jag ser dem!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: