RSS Flöde

ALLA grabbarna! /erviluca

Postat den

 

Victors födelsedagsmiddag 13-09-08 030

Alla mina grabbar + hundarna TILLSAMMANS! DET är lycka!

Fiona är så lycklig att hon nästan slår knut på sej själv när vi DESSUTOM går en promenad tillsammans! Hon skuttar runt som en liten tok och stoppar in HEEELA Minstings hand i sin mun. Så gör hon när hon är LYCKLIG! Det är hennes sätt att ”hålla handen”.

Jag skulle vilja köpa ett hus, nära Stockholm, med flera småhus omkring, och i dessa skulle mina söner bo med sina familjer.

Men om DOM inte vill bo ”på landet” på det sättet, skulle jag iallafall själv vilja bo så, och ha småhus omkring mitt hus, där mina söner kunde bo på sin semester med sina sambosar/fruar och sina barn. Kanske mina söner skulle vilja åka någonstans själva med sina sambosar/fruar och då skulle jag kunna ta hand om deras barn. ”Bye, bye, ha det trevligt på semestern och ta hand om varandra!!” skulle jag säga och vinka tillsammans med mina barnbarn.

Sen skulle barnbarnen och jag leka, ta hand om djuren (för jag skulle ha en massa små roliga djur också, förstås!) och bara ha det BRAAAAAA, och dom (barnbarnen) skulle tycka att det var JÄTTEKUL att vara hos mej, och dom skulle längta efter mej när vi inte träffades. Typ. Iallafall lite grann….

Jag KAN tänka mej att ha det där huset som sommarhus, ifall det inte funkar att bo i det jämt. Så ni vet.

Men oj, nu ska jag titta på Idol!

🙂

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: