RSS Flöde

Jag blir kräkfärdig…./erviluca

Postat den

….av oro över min ekonomi.

Kräkfärdig, galen och tokig. Knäpp och frustrerad, och vill bara krypa ut i skogen och gömma mej….

….leva på bär och rötter och bo under en gran.

Typ. 

Jag blir GALEN!

Nej, det är inte enkelt! Nej, jag kan inte! Nej, jag förstår inte. Nej, jag vet inte vart jag ska vända mig. Nej, jag vet inte vad jag gör för fel eller hur jag gör felet och OM jag gör fel. Nej, jag slösar inte. Nej, jag vet inte vart pengarna tar vägen eller hur jag ska göra för att kolla upp det. Nej, jag vet inte hur man gör en budget där allt är med. Nej, jag VET INTE!

Nej!

Det är inte enkelt!

Jag kan en hel del om människor och problem och psykiska svårigheter, och barns psykiska och fysiska utveckling, behov och uppväxt, och jag är inkännande och klok på många sätt, men jag KAN INTE EKONOMI!

Iallafall inte min egen.

”Det är väl bara att……”.

NEJ!

OM det hade varit  ”…bara att…” så hade jag redan gjort det!!!

Jag tycker sååå synd om människorna som blir utskällda av Arga Snickaren, eller av killarna i Lyxfällan, för jag tror att dom gjort så gott dom kunnat utifrån sina förutsättningar, och sen har dom FASTNAT. För man KAN fastna! Och då behöver man hjälp för att komma ur det.

Punkt.

Hade det varit ”enkelt” – det som är svårt – så hade ju man fixat det själv! Så en utskällning är väl inte vad ”folk” behöver. Dom behöver hjälp! Och det får dom ju, i TV, och då måste dom stå ut med att bli utskällda. Inte för att jag tror att just utskällningen gör något  annat än att dom känner sej Ännu mer som loosers, men det ingår i konceptet.

JAG skulle vilja ha hjälp UTAN en utskällning eller ”Hur TÄNKTE du?!?” och ”Hur KUNDE DU?!?” eller ”Är du dum i huvet?!?” eller något annat.

Jag. Förstår. Inte.

Helst skulle jag vilja skylla på Någon:

” Kaaaan jag inte få det?? Snääääälllla!!! ”

”Nej!”

”Jo, snäääälllaaaaa! Jag veeet ju VEM jag ska skylla på!”

”Nej!”

”Åååååååh!”.

*tjurar*

😦

 

….efter kräkattacken.

 

 

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: