RSS Flöde

Jag fastnar /erviluca

Postat den

Det finns alltid mycket att göra.

Alltid!

Rummet 2013-03-03 003

Jag ska möblera om i ”extra-rummet” så att det blir ”uthyrningsbart”, men jag gör det så otroooligt långsamt. Troligen för att jag är så trött och har ont i alla leder. Jag måste vara snäll mot mej själv och säga ”det är okey att det går långsamt”. Men jag är inte van vid det. Förr blev allt gjort med blixtens hastighet. Jag var såååå snabb! FÖR snabb ibland, för ibland är det bra att vänta lite.

Jag kunde flytta in i en lägenhet, och en vecka senare var allt klart och alla tavlor hängde på väggarna och alla gardiner satt uppe.

Så är det inte nuförtiden.

Jag kanske slet ut mej då.

Eller nåt.

Numera TÄNKER jag att ”jag borde…..” och sen fastnar jag, för jag hamnar i om jag ska göra ”DET” först eller ”DET ANDRA” först?

…….och sen fastnar jag i MITTEMELLAN.

I Landet som Icke Är.

Typ.

Nu ska jag åka och simma ELLER möblera vidare i ”extrarummet”…..

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Jag har blivit precis likadan. Och vet du vad jag tror det beror på…datorn..När man inte hade en dator/internet fanns det massor av tid att göra sånt man inte ”hinner” nuförtiden..Tyvärr egentligen, saknar mitt gamla fixande och donande jag..Men men så är livet 🙂

  Gilla

  Svara
  • Ja, så är det ju givetvis. Men jag gillar ju verkligen mitt skrivande! Och att hålla kontakt med ”alla och ingen” via FB. När jag levde ensam med Äldsta Sonen var jag såååååå ensam, men skåpen var rena…

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: