RSS Flöde

VARNING, alla singelmammor!!! /erviluca

Postat den

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/15831280/202/normal/990a2f440cab3/bobby1.jpg&imgrefurl=http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15831279.ab&usg=__1DRNMCw0GzkuSW2uOBh0v_ecxHk=&h=273&w=202&sz=9&hl=sv&start=4&zoom=1&tbnid=mgwRQ6tYgR6gCM:&tbnh=113&tbnw=84&ei=PuW1UMn6Fqf44QTf7ICYAg&prev=/search%3Fq%3Dbobby%2B10%2B%25C3%25A5r%2Bm%25C3%25B6rdad%26hl%3Dsv%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1

Nu har ”dom” släppt ut Monstret som lååångsamt plågade livet ur Bobby, då 10 år. I 6 år skyddades vi medborgare från Galningen. SEX år som straff tyckte Myndigheterna räckte som straff för att ta livet av ett litet värnlöst barn.

Monstret har tidigare utsatt andra barn för sexuella övergrepp, och gillar också att plåga och slå barnens mammor, har jag förstått. På något underligt sätt lyckas han locka till sej Vissa Mammor, som snabbt flyttar ihop med honom, och fastnar i hans Underliga Värld där dom blir utsatta för tortyr av olika sorter.

Han tycks ha en Förmåga att få tag på mammor. Kanske han hittar dom där lite övergivna och redan trasiga kvinnorna, som suktar efter kärlek och ömhet så att dom tar ”vem-som-helst”, eller så skrämmer han dom till lydnad och underkastelse redan från början – jag vet inte – men nu är han iallafall lös igen.

Så Se upp alla Mammor!

Han har ”sonat sitt brott” – hur man nu kan ”sona” att ha plågat och torterat ihjäl en liten kille på 10 år? Han har fått byta namn också, så att ingen ska veta vem han är eller vad han gjort. Och säkert går han omkring och säger att han suttit ”oskyldigt dömd” – precis som alla andra Galningar och Monster.

Nu är det nog bara en tidsfråga innan han lyckas fånga in en ny liten mamma med barn i lågstadieåldern (vilket jag förstått att han föredrar), som han kan plåga livet ur – alternativt förstöra livet för – så:

VARNING!

DET ÄR ETT MONSTER LÖST I VÅRT SAMHÄLLE!

Troligen är det fler, men den här känner vi iallafall till, och jag LOVAR att han inte blivit ”botad” från sin galenskap.

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: