RSS Flöde

Ooooonödigt jobb! /erviluca

Här står jag och stryker.

Jag fattar inte hur alla män, som har nystrukna skjortor på sej varje dag, ORKAR stryka dom – varje dag!

För jag utgår ifrån att männen stryker sina skjortor själva nuförtiden! För det finns väl inte fruar som gör det ÅT sina män i dagens jämlika samhälle, eller?

Hade dom fått den här frun hade dom fått göra det själva iallafall, eller så hade dom fått gå i skrynklig skjorta.

Det är ju så tråååååååååååkigt och sånt SLÖSERI med tid!

Nu har mina ostrukna blusar hängt i garderoben och räckt ut tungan åt mej alldeles för länge, så idag tog jag tummen ur arslet och strök hela gänget!

Två ONÖDIGA timmar tog det! Och fyyyyy vad tråkigt det var!

Och sen ska man använda varje blus ca 1 dag och så är det slut på den, och man måste börja om: Tvätta, torka, stryka – för EN fjuttig dag.

Näe, jag ska fundera om jag inte ska ta hela gänget och ”häva” det. Det vill säga skänka gänget till bättre behövande. Antingen till såna som tycker det är okey att stryka, eller till såna som inte bryr sej om ifall dom är skrynkliga.

Jag kan använda lite skrynkliga blusar, men jag har nått upp till den åldern där man inte kan ha MYCKET skrynklig blus på sej.

Ja, det är vid en viss ålder man inte kan ha det längre. Det känner man på sej. Och jag känner det. På mej.

Jag har på mej en skrynklig blus idag, men det är bara för att jag inte visar mej för någon idag. Den fick inte vara med och bli struken, så den är lite sur just nu….

Hänger lite trött och sur på mej, och ser ful ut….

Men men, så är det här i livet – orättvist.

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Visst är det så! Jag stryker heller aldrig..så den här sambon får gå i skrynkliga skjortor..Mina egna blusar stryker jag aldrig..Använder dem knappt heller..kanske pga skrynklet.För som du skriver så kan man efter en viss ålder inte ta på sig skrynkliga blusar, förut gjorde jag det men känner också nu att ”det inte går”..Har man passerat 40 kan man inte hafsa runt? Köpte tom en Tobi ångmaskin för jag trodde det skulle bli roligare att ”stryka” med den.Blev det roligare? Nej, den står och dammar i en garderob :/

  Gilla

  Svara
 2. jag gillar att stryka, jag tänker så bra då. Jag stryker allt, framför allt lakan är underbart att stryka, de blir så lena och luktar lite speciellt. Att få krypa ned i en säng med nystrukna lakan, underbart, och ännu bättre om de fått torka ute, då doftar det ännu bättre. Jag fattar inte att du grumsar och gnölar så över att diska och stryka och städa, när man städar kan man ju lyssna på musik, när man stryker kan man titta på tv,och lyssna på radio/musik eller umgås och prata. Att sitta i sofafn och glo på tv eller hänag vid datorn är så himla mycket bättre?

  Gilla

  Svara
  • Ha ha ha! Vill du gifta dej med mej?
   En sån som du vill jag ha hemma hos mej. Bara du inte tjatar på mej!
   Det finns ju så mycket ANNAT viktigt att göra i livet än att hålla hemmet rent!
   Som att skriva (!), vara med hundarna – gå ut med dom, och ALLT ANNAT. Jag vet inte vad ”allt annat” är, men jag kan inte påstå att jag har svårt att fylla tiden!
   🙂

   Gilla

   Svara
 3. Fniss… en ledsen blus… ja, sådana finns nog faktiskt nu när du påpekar det. Kör på t-shirts vetja – de ska ju vara lite skrynkliga och urtvättade och busiga, det hör ju till. De är ju liksom lillebrorsorna till blusarna och skjortorna. De kan bete sig lite hur de vill utan att någon blir sur. T-shirts äger!

  Gilla

  Svara
 4. Ja, jag införskaffade två stora t-shirts häromdagen! För tanter. Så nu ska jag köra med dom ett tag…. 🙂

  Gilla

  Svara
 5. love this site – it’s a great blog – may i suggest you get an rss feed.
  Welcome to my website http://www.about-dogs.zoomshare.com.

  Gilla

  Svara
 6. Terrific article! That is the kind of information that are supposed to be shared around the internet. Shame on the seek engines|Google} for not positioning this publish upper! Come on over and talk over with my web site . Thanks =)|

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: