RSS Flöde

Lisa /erviluca

Postat den

Det här är Lisa.

Hon är ca 1 år och kom till oss för 4 veckor sedan då jag hämtade henne i Nynäshamn. Hon hade åkt bil från Sibirien till Sverige och skuttade ur bilen, glad som en liten lärka, kissade och bajsade och åt den kycklingkorv jag hade med. Därefter ville hon hälsa på ALLA!

Väl hemma sa hon ”Heeeej!” till både Matilda och Theo och Bella och viftade glatt på svansen. Alla accepterade henne direkt och så var hon medlem i vår familj. Klart.

Sedan dess har hon blivit bästis med Theo (som är en katt – en cornish rex) och dom leker och leker och leker. Dom både leker en lek där Lisa jagar Theo runt runt i lägenheten, men också en lek där båda halvligger någonstans och småputtar och småbiter i varandra. Dom har verkligen klickat.

Katten Bella är lite ledsen eftersom Theo övergivit henne. Bella försöker då och då komma in i Lisas och Theos lek, men dom ser henne inte ens, rusar bara förbi och kvar står Bella och ser både förundrad och förvånad ut.

Lisa tycker att Matilda är rätt cool också och får då och då igång Matilda i en stunds lek. Det är otroligt bra gjort eftersom Matilda har EN princip: ”Jag leker helst aldrig”.

Lisa sprider kärlek och lycka omkring sej och människor som velat klappa henne känner av hennes fantastiska energi.

Lycka är att ha fått bli matte till Lisa. Hon är pricken över i i vår familj.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

#jagvilllevahund #ryskgatuhund #sibirien #adopteraenhund #gatuhund #blandras

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: