RSS Flöde

Alla Hjärtans Dag /erviluca

Postat den

Om du har en partner som säger att hen inte bryr sej om alla hjärtans dag och du gör det inte heller. Bra. Ni är överens.

Om du tycker att det bara är ”ett kommersiellt jippo” och inte bryr dej, men din PARTNER bryr sej, dvs tycker både om att ge något – uppmärksamma kärleken ni har – och längtar efter att bli uppvaktad (i alla fall lite grann) – VEMS vilja ska då gälla?

Jag tycker det är självklart att det är den som vill bli uppskattad lite extra eftersom att jag gissar att den som tycker det är ”ett kommersiellt jippo” inte blir LEDSEN om hen uppskattas lite extra just den dagen, medan den som VILL bli ”lite extra uppskattad” den dagen, och VILL fira, faktiskt blir ledsen om partnern inte bryr sej.

Fattar ni?

Nu vet jag inte hur alla andra är (NÄHÄ?!?), men JAG är en sån som uppskattar ”det lilla” och ”tanken” bakom något mer än vad det kostar. Jag bryr mej inte ett skit om det är billigt, kostar ingenting eller är dyrt. Jo, faktiskt mår jag inte riktigt bra om jag får en riktigt DYR gåva, för då hamnar jag i någon slags ”skuld” (om inte den personen är superrik förstås).

JAG uppskattar en handskriven lapp där det stod ”Jag älskar dej” eller ”Du betyder väldigt mycket för mej” eller det där lilla, men för mej stora. Det där lite unika, men ändå enkelt och med en tanke bakom.

”Alla andra” får väl vara som dom vill……

….. fast helst ska dom ju vara som jag, förstås.

Glad Alla Hjärtans Dag!

….eller vad man nu säger.

#allahjärtansdag #valentinesday #ervilucah #mammatillfyrakillar #kärlektillalla #kärlek #omtanke #tahandomvarandra #gemenskap #aldrigensam #visadinkärlek #vågavisadinkärlek #vågavarakärleksfull #kärleksfull #kärlek

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: