RSS Flöde

Ny (fast gammal) soffa /erviluca

Postat den

Så satt jag där i min Buffelhudshörnsoffa, på hålen, och retade mej på den. ”Är den ens fin?” tänkte jag. Jag som äääääälskat denna soffa, och lääääängtat efter den – i alla fall innan jag hade den.

Fram med mobilen: Blocket.se . Sökord ”Soffa”. Letade. Hmmmm. Det måste vara billig och så ska det vara hörn-, eller schäslong (stavas det ens så?). Den ska inte vara för ljus (man ser smuts) och inte för mönstrad (då kan jag inte ha mönstrade gardiner, vilket jag vill, ibland). Färg? Hm…gärna grön. Vill ha en färg. Inte helt svart. Inte helt grå. Men oj, vad många grå soffor det finns! Är det inne nu? Eller är det ute och därför säljer alla sina grå soffor?

Så dyker en mocka-soffa upp. Åh, snygg! tänker jag. Men dyr. Och är jag dum i huvet?? Mocka?? När man har hundar och katter och KANSKE någon dag får barnbarn. Näe.

Men titta där! Samma modell som jag hade förut, fast svart-beige, typ. Oj! Den ser rätt okey ut. 800 kr. Oj, vad billigt! Är det trasig? Skriver och frågar. Får svar att om jag tar den NU kan jag få den för 600 kr. Oj! Inom 10 minuter har jag ordnat med att Tiptapp hämtar den och jag har en soffa för 600 kr. Shit bah! ”Vad gjorde jag nyss?? OJ!” Liksom.

Sen monterade jag isär Buffelhudssoffan och flyttade den åt sidan. Så nu ligger den i tre delar på sidan, liksom. Någon som vill ha en buffelhudshörnsoffa?? Gratis. Från typ 80-talet. Tror jag. Kan bli värd något. Kanske. Den är i alla fall cool. Så det så! Och är man ung och bor i en cool lägenhet där många kompisar hälsar på: Gratis stor soffa! Var så god!

Plötsligt har jag en ny soffa. Jättefin faktiskt. Hundarna älskar den. Det går att sträcka ut sej i den och jag kröp upp i hörnet och somnade. Oj!

Sen tänkte jag att gardinerna inte passade till soffan. ”Måste ha nya gardiner”. Kollade på nätet. ”Vilken färg skulle passa nu då? Det får inte bli för mörkt och dystert.”…..letade, kollade…..Hm….”Men guuud vad söta och coola katter i ett roligt mönster! Men jag kan ju inte ha katter på gardinerna!”…..Klick, klick, klick. ”Men titta! Samma mönster fast med hundar! Guuuud, vad läckert tyg!”

Hoppsan jag köpte just 8 meter tyg!

Fifaan!

Jag orkar inte vara jag.

Jag vaknar på natten och tänker: ”VAD FAAAN gjorde jag?? ÅTTA meter tyg! Ärú inte klok!! Du kunde gått till second hand och tittat, eller köpt något billigt på IKEA!! Ååååh, jävla idiot!”

Men det kommer att bli skitsnyggt.

Tror jag.

———————————————————————-

#gratissoffa #buffelhudsskinnsoffaskänkes #villduhaensoffa #hörnsoffabortskänkes #blocket #soffamedhål #gårattlaga #villduhaminhörnsoffa #ervilucah #mammatillfyrakillar #gebort #gratis #bortskänkes

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: