RSS Flöde

Hår överallt! /erviluca

Postat den

Först hade jag en cokerpoo – inget hår någonstans. Sen hade jag en cockerpoo till – inget hår. Sen kom en liten yorkipoo. Fortfarande inget hår. Sen kom en cornish rex – inget hår.

SEN!!!

Oj oj oj! Två gatuhundar från Sibirien och en 50% ragdoll + 50% bondkatt = HÅÅÅÅR!

Vi badar i hår! Och jag VÄGRAR dammsuga varje dag. Jag har annat att göra. Jag tänker inte bli en sån fru-ig typ. Nej! Jag är inte ens en fru. Har varit. Två gånger. Men inte speciellt ”fru-ig”. Hur nu en sån är… Men en sån är inte som jag. DET vet jag.

Jag började borsta hundarna, och rycka den lösa pälsen av dom (DET gillar dom inte!), nästan dagligen. Borsta, borsta, borsta! Det försvann nästan en hel hund varje gång! HUUUUR mycket hår kan en hund ha?? Sen klippte jag ner dom. Båda två. Och då har jag för mej att det var liiiiite bättre, ett tag. Men nu håras det igen.

Det ligger stora tussar i hörnen. Och kläderna blir FULLA med hår! Och man får hår i maten och INUTI kläderna! Hår, hår, hår! Och jag tänker: ”Hur står hund- och kattägare ut??” Såna hund- och kattägare som har hårande djur. Inte pudelblandningshundägare etc. För dom hårar inte. Alltså, inte ägarna, utan pudlarna (och blandningarna).

SÅ jag kom på den briljanta idén att köpa en robot-dammsugare. Wohooo, vad jag är smart! Då kan den dammsuga lite nu och då och varje dag. Så. Den har nu stått i ett hörn i 2 veckor och dammsugit EN gång. Den gången tyckte den det var jobbigt med mattkanter, trådar, hörn, fastnade under sängen, fastnade i ditten och datten och hela fadderullan och sen blev den trött och ville sova. Jävla mes!

Jag ska ge den fler chanser, men jag kan säga direkt att jag är rätt besviken på den. Jag trodde den var lite mer ”bufflig” och liksom bara åkte runt, och fattade inte att den skulle fastna i varje liten tråd! ”Sug upp tråden för i helvete!”

Jag ska vara ledig några dagar kring jul och då jävlar ska den få visa vad den går för!

Annars….

……………………………………………………………

#robotdammsugare #hundhår #katthår #hårigt #dammigt #fuckyou #hundarochkatter #blandrashund #ryskgatuhund #allavilllevahund #cornishrex #ragdoll

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: