RSS Flöde

Reflections of rain/erviluca

Postat den

Victor baby

När han var 8 månader gammal sa han ”mamma” och ”titta!” och sedan kom språket i rasande fart. När han var drygt 1 år pratade han på som bara den och vid 2 års ålder pratade han som en 4-5-åring.

När han var 3 år ritade han sin första huvudfoting och därefter ritade han mer och mer olika saker och han ääääälskade att rita, och prata, ofta samtidigt:

Barnteckning 1

”….så stod han där och då gick den dit och så kom det en…katt! Och då kom en raket och körde förbi sådär…swiisch! Och sen kom det en sol som strålade så allt blev jättevarmt och då….” lät det när han ritade.

barns teckning drake

Han ritade fantastiskt! Det han ritade när han var 5-6 år såg ut som en 13-åring ritat! Han såg skuggor och lyckades göra djup i teckningarna med skuggningar osv.

I samma veva började han ”rita”/skriva bokstäver. Sida upp och sida ner med bokstäver. Därefter började han sätta ihop bokstäverna till ord och meningar och vid 4-5 års ålder läste och skrev han som en 8-åring.

När han var 7 år gjorde han sin första tidning. Han skrev den för hand och han har en vuxen handstil redan då. Dom första tidningarna handlade om allt möjligt, men med åren kom dom mer och mer att handla om spel.

Vid samma ålder gjorde han sitt första TV/dataspel. Han skapade en historia kring en massa figurer, hittade på deras namn och hur dom skulle agera. Han sydde till och med figurerna i syslöjden. Det blev (tyvärr) aldrig ett spel i verkligheten, men jag minns det som igår och jag tyckte det verkade vara ett riktigt bra spel, inspirerat av Mario.

Vid 17 års ålder försörjde han sig själv genom sin hemsida där han recenserade spel. Därefter har hans liv handlat om att spela och recensera spel och sådant.

victor

Numera har han ett eget företag som heter Lionbite och snart kommer hans första spel ut på riktigt i verkligheten. Och oj oj oj vad mycket energi, tid och pengar han har lagt på detta spel. Varenda detalj ska finslipas och fixas med och hej och hå. Jag förstår att det är MYCKET jobb kring att göra ett spel, men det är mer. Mycket mer! Varje detalj måste vara perfekt!

Snart kommer det ut….och då gäller det!

 Jag tror det kommer att bli det bästa spelet som någonsin skapats!

Med tanke på hur noga sonen är och med all den erfarenhet han har av spel….oj oj oj!

Så var beredda:

Den 20 september släpps det! 

Det heter:

Victors spel rain of reflections

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Helt otroligt! Och snart fyller han år!!!

  Gilla

  Svara
 2. Spännande! hoppas det går vägen och inte försvinner i mängden av alla spel som finns.

  Gilla

  Svara
 3. Jättekul! Jag blev mormor för 2a gången för 2 veckor sen. 4450gr vägde den lilla. En flicka den här gången också. Storasyster är 1 år och ca 10 månader och vägde 3980 gr. Båda med massa hår!

  Storasyster har pratat länge nu. Utvecklingen går rasande fort.

  Ha en fin höst!

  // Kao

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: