RSS Flöde

Milton blir kär/erviluca

Postat den

Milton och Blinka

(Bilden föreställer Milton och Blinka, den andra katten…)

Varje kväll dom senaste kvällarna har Milton, som vanligt, lagt sej bredvid mej på ena sidan och sedan har Theo (vår lilla nya katt) lagt sej intill Milton och slickat på honom. Milton har blivit lite irriterad eftersom det troligen kittlar när lilla Theo slickar ytterst på hans lockar, så han har morrat och ibland bjäbbat till irriterat. Theo har då sett förvånad ut, men legat kvar och när Milton lagt sej till ro igen, har Theo börjat om med att slicka.

cornish rex Theodore

Igår kväll la dom sej bredvid mej igen, båda två men så började Milton slicka Theo. Hans tunga är större (förstås) och blötare och Theo blev blötare och blötare, men oj vad han njöööööt! Han lyfte på huvudet och lät Milton slicka under hakan, på huvudet, mellan öronen och han blev mer och mer blöt. Sen började Milton gnälla. ”Uiiii-uiiiii”, sa han och svansen viftade intensivt och så slickade han lite till på Theo.

Jag fattade noll. ”Vad gör han? Vad vill han?” Milton fortsatte gnälla och däremellan slicka.

Jag tänkte att han behövde kissa, så jag reste mej och gick och öppnade altandörren och släppte ut alla tre. Milton undrade vad jag höll på med, men jag puttade ut honom och till slut kissade han. ”Braaaa!” sa jag och tog in alla igen.

Men sen fortsatte det som förut: ”Slick, slafs, slick, slafs, gnäll, gnäll, gnäll” och vift på svansen. Han ville vara tätt intill Theo hela tiden. Sen kom jag på att så brukade han göra när någon av mina f d tikar löpte. Då blev han alldeles ”kär” liksom (eller kåt… ).

”Jahaaaa! Är du typ käääär i Theo plötsligt?” frågade jag Milton.

”Aa”, sa han och nickade.

Till slut somnade han, nykär och lycklig.

Även Theo somnade; Dyngblöt av Miltons kärleksfulla tunga.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: