RSS Flöde

Jag skriver och Katt-toalett/erviluca

Postat den

manus

Jag har inte uppdaterat här på länge (men ni kan ju faktiskt läsa något utav mina över 3000 gamla inlägg…) för att jag har varit Upptagen. Med vaddå, undrar ni. Eller inte. Jo, jag har skrivit, skrivit, skrivit och skriver fortfarande. Förhoppningsvis får jag något utgivet någon dag. Vi får se. Eller så blir manusen liggande i 200 år och sedan tas det fram, trycks och mina barnbarns barn blir rika.

katt toalett 1

Nu har jag också startat Projekt #Att-få-katterna-att-kissa-i-toaletten. Inför detta projekt har jag införskaffat #kvitter (konstigt namn på en katt-toalett). Man börjar med en rund ring med lite sand som ska stå på golvet bredvid toaletten, när katterna fattat att dom ska kissa där och gör det ordentligt, ska man flytta upp ringen i toaletten och fästa den där. Då ska dom lära sej hoppa upp på toaletten och kissa där.

katt toalett 2

Från början är det inget hål alls i mitten av ringarna, men man byter ut ”inget hål i mitten” till ”litet hål i mitten” och sen ”lite större hål i mitten” tills dom lärt sig balansera och kissa/bajsa i toaletten. Detta kommer att ta några månader. Man måste vara envis. Det är jag.

katt toalett 4

Sen ska man lära dom spola på toaletten också. Då lägger man kattgodis på knappen ovanpå toaletten och så ska dom ta godiset efter att dom gjort sitt behov, sen sätter man fast godiset lite hårdare på knappen på toaletten så dom måste trycka på den och sen sätter man fast det hårdare och hårdare tills dom lärt sej spola. #luras  🙂

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Hur gammal är katten?

  Gilla

  Svara
 2. Lycka till! Misstänker ju att gamla katter är som gamla hundar. Men det är ju fantastiskt om de lär sig. Min sista katt kissade i badkarsavloppet när han blev inlåst hos grannen. Men skita inne var han för fin för. Det skulle han göra ute.

  Gilla

  Svara
 3. Va smart! Men vad är det för ny katt du skaffat? Bild! 😊

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: