RSS Flöde

God energi/erviluca

Postat den

troll

 

VISSA saker i livet blir bättre. Andra inte. Man bor liksom i sej själv. Man har sej själv och kämpar med/mot sina egna inre ”troll”. En del lägger trollen utanför sej själv – andra bär dom med sej inuti och många försöker få dom att flytta. Ibland vet man bara inte hur man ska få dom att flytta för dom tycks trivas så bra inuti liksom….

troll 2

….och man kanske VET att man borde inte mata dom, borde inte hålla med om vissa saker och borde ibland kanske eventuellt utmana dom, ifrågasätta dom och VÅGA säga BÖH!

JAG

 

Det är fascinerande att den ENDA människan på hela jorden som inte kan SE mej utifrån och hur jag agerar och beter mej, mitt kroppspråk och mitt beteende – det är jag. DET är fascinerande.

Hur uppfattas jag? Hur beter jag mej egentligen? Jag vet ju med mina tankar och beteenden INIFRÅN hur jag MENAR och hur det KÄNNS, men stämmer det med vad jag ”sänder ut”?

god energi 2

En del människor har så härlig energi – dom liksom strålar – men VET Strålande Människor ATT dom strålar? Känns det inuti liksom? Säger folk till dom att ”du strålar”? Eller går dom omkring och strålar helt ovetande om ATT dom strålar? Jag tror aldrig jag sagt till en ”strålande” människa att hen strålar….

För flera år sedan var det någon som sa att hon hade gjort slut med sin pojkvän eftersom han hade så ”tråkig energi”. Och jag bah: ”Eeeeh, va?!?”. Jag förstod inte riktigt det där med ”energier” och tyckte det lät flummigt.

god energi

Men nu känner och upplever jag verkligen människors energier. Och dom spelar roll. Troligen spelade energierna roll även innan jag förstod dom så att säga. Jag kände dom nog trots att jag inte kunde sätta ord på det och förstå det, men man kan ju uppleva och känna saker utan att förstå dom.

Jag hoppas att jag strålar god energi….Eller åtminstone HAR god energi. Inte alla dagar kanske, och inte i alla sammanhang eller med alla människor, men #fördetmesta.

avvisande 2

Ibland känner jag mej väldigt AVVISANDE och jag tror jag sänder ut såna signaler då, men för det mesta gör jag nog inte det, eftersom människor tex ofta frågar mej efter vägen eller andra saker när jag är ute och går. Eller också ser jag ut som #ensånsomhittar. Och det vet ju alla som läst min blogg ett tag; är det något jag INTE gör så är det att hitta.

amen 1.jpg

 

Häromdagen hade jag ett medarbetarsamtal med min chef. Då sa hon att jag ”sänder ut god energi” och att jag är en ”stor tillgång för arbetsplatsen”, att jag får människor omkring mej att må bra och att jag har en otrolig förmåga att se allt positivt. Härligt att höra, men ändå svårt att ta till sej, liksom.

 

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Tjaa.. man kan ju alltid fundera över alla dumheter man begått, men å andra sidan; hade man inte gjort dem, hade man säkert gjort andra dumheter..

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: