RSS Flöde

Var är Metro? #metro /erviluca

Postat den

Metro 5

I flera år har jag tagit en Metro på morgonen och läst på väg till jobbet, i tåget/bussen/pedeltåget. Det har varit en mycket bra morgontidning och man har fått veta lite av varje. Speciellt har jag gillat att läsa krönikörernas spalt. Ett par har jag inte gillat alls, och då har jag inte ens brytt mej om att läsa dom, men dom flesta har jag gillat. Speciellt……#minnsaldrignågranamn , Googlade: Abdulla Ahmad Miri. Han är bra. Och så en kille i 30-40-årsåldern som har skägg….han heter….eeeeh….minns inte. Men jag gillade verkligen hans kolumner.

Metro 6

Jag saknar nu Metro. Från och med förra veckan var dom gröna metallboxarna med Metro tomma. Jag har helt missat varför Metro slutat ges ut.

Så: Var är Metro? Kommer den tillbaka?

Jag saknar Metro. Kom tillbaka!!

#saknarmetro #komtillbakametro #varärmetro #metro

……………………………………………………………………………………………………………………………………

PS. Nu hittade jag den andra jättebraiga krönikörens namn: Nisse Edwall. Se ett exempel nedan:

https://www.metro.se/artikel/nisse-edwall-l%C3%A5ga-l%C3%A4rarl%C3%B6ner-%C3%A4r-helt-enkelt-osmart

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Konkurs

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: