RSS Flöde

Pratande spis/erviluca

Postat den

spis

Jag har fått ett rätt känsligt kök som säger ifrån när det tycker att jag behandlar det illa…

PIP! säger olika grejer och saker. PIP!

Jag lägger något på spisen, och fast den är avstängd säger den ”PIP!” ”TA BORT!” (= ”AJ! Ont!”?) så att jag rycker till och flyttar saken jag lagt där.

kylskåp

Jag stänger inte kylskåpet direkt efter att jag tagit ut smöret, eftersom jag ska ta ut fler saker….”PIIIP PIIIP!” tjuter kylskåpet och jag förstår att det betyder: ”STÄNG DÖRREN!” (”Jag fryser svettas!?”).

Jag öppnar frysen och tar ut något och låter dörren vara öppen en kort stund….”PIIIP!!” .

Jag låter vattnet rinna i kranen: ”PIIIIP!”

stå på golvet

Jag går på golvet och står sen stilla för länge: ”PIIIIP!

Jag sitter för länge vid köksbordet och tar det lugnt: ”PIIIP!

…………………..

Närå. Nu överdrev jag lite, men man kan aldrig veta….en vacker dag så….

……PIIIIP!!!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Va! Det var en annorlunda form platta…

  Gilla

  Svara
  • Ja, ingen jag hade valt om jag fått välja. JAG vill bestämma var jag ska lägga saker. OCH dessutom är det snudda-knappar ovanpå hällen…Otroooligt dumt! Man bränner sig på det som stänker från stekpannan när man ska ändra graderna på plattan och om det kommer vattenstänk eller annat på snudda-knapparna vill dom inte samarbeta alls. VEM tänkte ut det här?

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: