RSS Flöde

Trött på mej själv/erviluca

ta fel tåg 1

Jag blir så trött på mej själv…..

….när jag bokar tåg fel dag/datum. Fast det vet jag inte förrän jag kliver på tåget och konduktören pekar på datumet och säger att jag faktiskt bokade till IGÅR, och det är därför någon sitter på ”min plats”……  😦

fel tåg 1

Jag blir så trött på mej själv….

….när jag kliver på Roslagsbanan (som jag gör varje vardag) och åker med den, sitter och spelar spel på iPaden och hör att dom säger hållplatsnamn jag inte hört förut, och fast jag åkt fel förut reagerar jag inte direkt, utan låter tåget gå två stationer till och DÅ tänds ljuset i hjärnan: FEL TÅG! Igen!

Jag blir så trött på mej själv….

…..när jag åker tillbaka med nästa tåg och kliver av en station för tidigt och därför får vänta 25 minuter på att nästa tåg ska komma.

einstein

Jag blir så trött på mej själv….

…. när jag föreslår ett möte med en lärare (för en av tjejerna i tjejgruppen) en dag då min kollega (som också ska vara med) jobbar med Andra Saker och jag VET det, men det går så fort i min hjärna så att jag har bokat innan polletten faller ner och säger STOPP, och kollegan blir ”lite irriterad”…. Jag blir ÄN MER irriterad – på mej själv!

osäkerhet 2

Jag blir så trött på mej själv….

….när jag blir super-osäker på mej själv och allt jag är, och när negativa tankar maler inuti och jag tycker själv att jag inte duger och alla andra är ”mycket-bättre-och-kan-allt-bättre-och-är-smartare-och-snyggare-och-coolare-och-åker/bokar-aldrig-fel-tåg-och-känner-sej-aldrig-osäkra-i-livet-och-kan-laga-god-och-cool-mat-och-är-sexiga-och….coola”. Och när jag känner mej som en bortkommen 13 åring, fast jag är något äldre och ”BORDE……” det ena och det andra.

vara någon annan.jpg

Summa: Ibland är jag JÄVLIGT trött på mej själv.

Kan man liksom få byta en dag eller två? Pausa liksom? Vara Någon Annan bara några timmar?

Eller bara söva ner sej ett tag…. Tills Knaset/Det Negativa går över.

Liksom.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: