RSS Flöde

Midsommaraftonväder/erviluca

Postat den

9F042FB7-BB3A-49E0-A7E3-CFBD749B676C

 

Vi har skämts bort med värme och sol i flera veckor nu! Månader! I chock har vi undrat: ”Hur länge? I morgon också? Kommer det att fortsätta?”. Och vi har knappt vågat hoppas och tro att solen ska fortsätta skina. Stressade har vi kastat oss ut i soooolen och suuugit i oss dess strålar, som törstande bleka sniglar mitt i öknen som äntligen får vatten.

9F042FB7-BB3A-49E0-A7E3-CFBD749B676C

Eller så har vi upplevt en inre stress av att MÅSTA vara inne och jobba/städa/diska/vakta barn…..och förbannat varje minut som vi INTE fått njuta av sooolen, som lyst som om den skulle vara för evigt….men vi veeeet, vi svenskar VET: Idag sol = imorgon regn. Punkt. That’s the truth of the swedish weather.

17449E3C-B9D0-48A3-9219-88868C68E2D9

Och vi har undrat: ”Huuuuur blir det på MIDSOMMARAFTON???” Den enda dagen på året då vi VERKLIGEN vill ha sol, den dag då alla flickor vill klä sej i fina blommiga klänningar, den dag då alla människor vill sitta UTE och äta gott – helst TILLSAMMANS med andra – den dag då vi vill dansa runt midsommarstången och hoppa runt som små grodor, leka lekar, bada och ha KUL – U T O M H U S !!!

Men faan vad vi (solen) bedrog oss!

I år också.

GLAD MIDSOMMAR!

#jävlamidsommarväder #regnigmidsommarafton #fanvaddetblåser

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: