RSS Flöde

Ibland dör hoppet…/erviluca

Postat den

….fast bara kortare stunder….

099D3D5C-5C1F-4438-837D-5D03D46F7D31

…men i kubik. Och när hoppet dör för en stund gör det ONT och jag blir ledsen, och arg. Ofta vill jag HÄMNAS, men jag vet inte på vem eller vilka.

F3DD8DE2-36EE-4EA0-B652-7791523801EB

3-åringen i mej dyker upp och vill slänga sej på golvet och skrika och sparka. Dessutom vill jag SKYLLA PÅ NÅGON: ” DET ÄR DITT FEL, DUMMA JÄVLA IDIOTJÄVEL!”

Helst vill jag hämnas på hela världen. Och INTE få tröst. Jag vill INTE tröstas! Jag vill att DOM ANDRA ska känna SKULD! Och helst må lika dåligt. Fast sämre.

459F4602-B2E9-49BC-A214-9372DB5A2478

Sen vill jag ta på mej Den Stora Offerkoftan och tycka riktigt synd om mej själv, gärna grååååta en halv flod också, om det går. Ibland lyckas jag inte locka fram några tårar, men dom finns där – det känner jag ju. Jävla tårar att strejka. Man har väl tryckt in dom för många gånger, så nu ska dom jävlas; ”Näe, fick vi inte komma DÅ, vill vi inte komma NU”. Idiot-tårar!

58D53916-B6DD-469B-BCCB-11BBA238126D

Ibland ÄR det synd om mej och hela världen är helt enkelt för jävlig. Och försök inte prata, eller trösta, bort det. Det är mest synd om mej och jag är den mest ensamma och övergivna människan  heeeela världen och alla kan dra åt helvete!

Så.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: