RSS Flöde

ARG! – och – en brottsfri värld/erviluca

Postat den

 

Jag blir så ARG så att jag vill STAMPA I GOLVET och SKRIKA!

våldtäkt 6

https://www.metro.se/artikel/tre-m%C3%A4n-%C3%A5talas-f%C3%B6r-gruppv%C3%A5ldt%C3%A4kt-i-fittja-xt

Nu har det skrivits om den kvinna som blev våldtagen av ”ungefär 20 män”(varav 3 åtalas!!! ) i Fittja flera gånger. Missarna polisen gjorde vid undersökning av ALLT är så många så att jag blir TOKIG!

våldtäkt 7

Kvinnan har förstörts för livet. For ever. Detta för att ett gäng IDIOTER LIGISTER HJÄRNDÖDA IMBECILLA KORKSKALLAR EMPATILÖSA PSYKOPATER för ett år sedan bestämde sej för att förstöra hennes liv genom att SPARKA, SLÅ OCH VÅLDTA henne bara för att dom tyckte det var kul (!?!?), eller något. Och det var inte EN idiot – det var ca 20 stycken!!!

fängelse 1.jpg

STÄNG IN DOM PÅ LIVSTID idag!!! Vi vill inte ha dom på gatorna! Och ändå har dom fått gå lösa i över 1 år innan dom ens tas till domstol!! VA?!? Hur många har dom förgripit sej på under året??

Och som dom RYGGRADSLÖSA FEGPROPPAR dom är NEKAR dom givetvis. Det gör alla ryggradslösa FEGISAR när dom ställs inför frågan: ”VAR DET DU?”

FAN, vad ARG jag blir!

hur förlåta.jpg

Kvinnan borde få en upprättelse från killarna, polisen och hela rättsväsendet!!! Jag skäms över OSS, liksom. Och dom skäms inte alls!

Polisen gick till FEL TRAPPUPPGÅNG när dom skulle ta prover och kolla hur det såg ut!! FATTA DET!! Dom gick till fel trappuppgång!!

ETT år efter brottet tog dom analyser i rätt trappuppgång!

hittar inte.png

En kvinna som blir våldtagen av 20 män borde ha hörts/setts etc. Det borde finnas vittnen! Hur kan man missa VILKEN trappuppgång??!

Jag, och många med mej (kvinnor), har för läääänge sedan tappat förtroendet för hela rättsväsendet!! Jag vet inte om jag skulle våga anmäla ett brott. För då skulle väl JAG anklagas och ifrågasättas och vändas ut och in. Och förövaren skulle kanske utsätta mej MER. För det är ju så dom gör. Har jag förstått.

instängd man.png

Jag tycker vi ska stänga in alla män till dom kan uppföra sej som folk!

Så gör dom ju i många länder, fast tvärtom; Dom stänger in kvinnor i hus och i kläder för att MÄNNEN inte kan uppföra sej. Det fattar väl vem som helst att det är helt bakvänt! Stäng in männen istället! Och så får dom TESTAS (regelbundet) för att kunna gå fria på gator och torg.

körkort.jpg

Dom kanske skulle kunna ha något slags ”körkort” på sej som visar att dom inte begått något brott mot en annan människa, och när dom ändå gör det, blir dom DIREKT inlåsta igen och får bara gå ut med TVÅ kvinnliga vakter.

Såja. Nu fixade jag så att 80% av vår värld blev brottsfri.

Typ.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Tyvärr är det här priset vi får betala för den okontrollerade invandringen…

  Gilla

  Svara
  • Tja, jag vet inte jag. Jag har då bara blivit våldtagen av svenska män. Problemet är väl snarast att de som våldtar är MÄN, inte var i världen de råkar vara födda.
   Att försöka flytta fokus från att det är MÄN som är problemet till att det är några ”andra” män som beter sig illa kommer inte att lösa några samhällsproblem, det enda det visar på är dina rasistiska åsikter…

   Gillad av 1 person

   Svara
  • DIN åsikt visar tydligt att du är MAN och fullkomligt ignorant. Problemet fanns låååångt innan invandringen, och har funnits EVER! Du, som man, kan inte förstå det här. Och du blandar ihop det med DIN rädsla för män (-niskor) från andra länder.
   Detta har INGET med invandring att göra!!! Inget!!!! #ännumerarg

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: