RSS Flöde

Ett land utan män/erviluca

våldtäkt 2

 

När det blir för mycket rubriker om våldtäkter, övergrepp, familjevåld (som oftast är att en man slår sin kvinna, och ibland barnen), kriminalitet, droger så undrar jag om ett land (eller kanske bara en stad?) utan män skulle göra livet enklare för oss kvinnor/tjejer?

 

våldtäkt 1

Och när dom GODA männen inte gör sina röster hörda, så undrar man ju om dom finns…?

 

våldtäkt 4

 

Jag VET ju att det åtminstone finns FYRA goda män, för jag har själv uppfostrat dom, men det räcker nog inte med fyra….

…..och inte ens dom gör ju sina röster hörda.

Därför undrar jag:

Behöver vi ett FLICKLAND och ett POJKLAND?

Kan man försöka förstå hur ett FLICKLAND skulle te sej och hur ett POJKLAND skulle vara?

Det skulle nog behövas ett slags litet land Mittemellan där tjejer och killar kunde träffas under ordnade former och med väktare omkring sej, om dom ville det? Att ”para sej” tar ju bara några minuter, om man vill ha barn, men det skulle ju också kunna ske via provrör…

provrör med sperma

Man skulle kunna beställa lite sperma från POJKLANDET och inseminera sej själv i FLICKLANDET.

Men hur skulle man göra med pojkbarnen? Hur länge skulle dom få vara kvar, och hur skulle dom få Manliga Förebilder?

män i grupp

Kanske man kunde skicka pojkbarnen till någon slags skola några dagar i veckan där det fanns en massa Goda Mansförebilder, och där skulle dom få lära sej vad en God Man är. Det skulle vara en lång utbildning för att få agera i Dom Goda Mansförebildernas hus och det skulle vara HÖG STATUS att få jobba som en utav dom Goda Förebilderna.

män bara

Hur skulle livet se ut i POJKLANDET tro? Skulle det vara organiserat och uppstyrt eller fullkomlig kaos? Det skulle inte finnas några barn i POJKLANDET eftersom barnen var i FLICKLANDET, så dom yngsta skulle kanske vara i övre tonåren, typ.

män i fängelse 2

Hur skulle killarna/männen vara mot varandra? Skulle dom våldta varandra då? Skulle dom vara kriminella och skulle det vara fullt av fängelser för alla dom kriminella om dom åkte fast? Hur skulle lagarna se ut? Skulle dom kriga mot varandra för att ”vi vill ha ert område”?

Män 3

Skulle dom ha områden dit man kunde gå för att slåss? Skulle dom sitta i grupper och onanera? Skulle dom ha fina blombutiker och köpa blommor till varandra? Skulle dom ha samtalsgrupper hur man är snäll mot varandra? Skulle dom ha terapeuter? Hur skulle deras filmer se ut? Vilket utbud skulle finnas på TV?

kvinnor 1

Hur skulle livet se ut i FLICKLANDET tro? Skulle det vara eviga diskussioner om hur saker och ting ska skötas? Skulle mammorna hjälpas åt med sina barn? Skulle det vara kollektiva boenden och skulle man laga mat tillsammans? Hur skulle eventuella sexbehov lösas? I landet Mittemellan eller med varandra?

förlossning cartoon

Vad skulle vara viktigt i FLICKLANDET? Skolor? Sjukhus? Förlossningsvård?

tjejsnack 1

Skulle kvinnor ta till vapen vid konflikter eller skulle dom prata sej igenom dessa? Skulle det förekomma familjevåld? Skulle det förekomma våldtäkter? Skulle det finnas misshandel och kriminalitet? Droger? Skulle det vara ordning och reda eller fullkomlig kaos?

killsnack 1

Skulle ett land utan det andra könet fungera?

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Det finns/fanns faktiskt ett ställe i Afrika där äldre kvinnor hade auktoriteten och höll sig med en eller flera unga älskare. Inte optimalt det heller men jag läste åtminstone inte om några våldtäkter…. Minns inte vad folket hette.

  Gilla

  Svara
 2. Spännande tankar!

  Gilla

  Svara
 3. Förstår att du raljerar 🙂 men det är en vacker tanke.
  Fattar inte varför halva Sveriges befolkning återigen ska behöva uppleva förtryck från den andra halvan. För utvecklingen har gått bakåt.

  Mycket skyller jag på den alltför våldsamma och lättåtkomliga porren. Jag verkligen avskyr porr!

  // Kao

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: