RSS Flöde

Bonde söker fru (14) /erviluca

Postat den

bonde-soker-fru-frukost

 

Jag har haft kontakt med Anette via messenger, och med Anders (som var en av Jennifers killar). Det har varit kul att få följa det hela lite på sidan om sådär. Anette har berättat sin version av det som hänt hos Per.

mur

Men jag tiger som muren. Allt är hemligstämplat. Och jag är superbra på att hålla hemligheter. Jag gör det ju jämt i mitt jobb!

Efter inspelningarna träffade jag först Anette och vi skvallrade och vi pratade av oss med varandra.

carola-kolenda

Sen träffade jag Carola och jag fick höra hennes version av tiden hos Per, så nu är jag så full av skvaller att jag nästan spricker!

Men jag fortsätter tiga som muren. 

Det ska bli såååå kul att se allt i höst!

Eller inte.

När man vet hur allt blev och hur folk pratade utanför kamerorna, så är det jättekul att se hur det ser ut i TV:n, och jag ser hela programmet på ett helt annat sätt än jag gjort tidigare.

bonde-soker-fru-vin-pa-bryggan-2

Och tänk alla dessa fina unga tjejer, som Erik träffade! Härliga tjejer! Med dom satt några utav oss tanter på bryggan en kväll och drack lite vin och snackade. Såååå mysigt! En utav dom kanske jag skulle försöka para ihop med någon av mina söner…Hm….

Eller inte.

😉

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. christer jönsson

  Hej Jag följer din blogg men har inte följt Bonde söker fru vilket jag ångrar då jag är så nyfiken på din person då man undrar vem du är och hur du ser ut för att sätta en bild på den jag följer är jättenyfiken men jag får fortsätta att följa dig för att se om det kommer en ledtråd
  hur du ser ut tittar varje dag och kollar om du lagt ut något på bloggen PS Det är roligt att följa dig både familjärt samt arbetet.
  MVH
  CHRISTER

  Gilla

  Svara
 2. Hej Erica, du skriver läsvänligt och skupelfritt. Tänk att jag i våras när jag såg inledningen till Bonde söker fru, tänkte att jag gärna velat träffa Per. Han kändes som han kunde vara ”min man” 🙂 Sällan har jag upplevt mig kunna spegla mig i en man så mycket som med Per, enkelheten, humorn, värmen, omtanken och händigheten, inte minst även min händighet och djurintresse. Men, att vara med i teve så offentligt var inte något jag kunde tänka mig. Nu när programmet satte igång så fick jag ånyo känslan att Per skulle kunna vara min man…vi känns så lika. Mitt i allt detta så är jag mycket rak och ärlig och reagerar på när du beskriver att det var lite för mycket tisseltassel och småflicksfnissande bland de kvinnor som var med, är med just nu men det är ju förgången tid, så slutet är redan känt för de som varit med i kärleksleken. Tänkte även att det var en blomsterbukett med mycket olika blommor (kvinnor) han plockat till sig. Förstod inte, förstår inte, riktigt vad han egentligen tänkt när han valt ut tio bland ca 150 brevkvinnor. Helt ärligt kan jag inte se någon s.k. matchning med någon av de kvinnor som är med på teve, jag tänker då inte alls på utseendet utan personligheterna, även om man inte behöver vara lika.

  Det är intressant att läsa din utsago och dina reflektioner, det ger mig lite perspektiv på att jag är än mer nyfiken på utgången, OM han överhuvudtaget väljer någon av de som är med som sin partner. 🙂 Det sägs ju att vi väljer något vi kan spegla oss i, då menar jag känner igen vårt inre tillsammans med….

  Ska fortsätta läsa dina reflektioner, sökte även om du ville bli min vän inne på Facebook, Eva-Christin Arkenlund.

  Kram till dig, och du blev inte bortvald, tänk inte så, jag skulle säga att det är bättre att känna tacksamhet när man upptäcker att olikheterna var för stora.

  Gilla

  Svara
  • Jag klickade helt enkelt inte med bonden. Så är det ju ibland. Jag kan berätta att bonden blev kär. Riktigt kär. Och att det är besvarat. Så jag tror du får söka vidare i din jakt på kärleken… Lycka till! ❤

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: