RSS Flöde

Det är mycket nu…./erviluca

Postat den

Bildresultat för snowing gif

Massor av snö!

Jag älskar snö, och när det är riktigt VINTRIGT, och när det snöar. Det känns som att bo i ett vykort. Det känns jul-ligt. Jag får lust att tända ljus och mysa. Men det är ju inte säkert att man kommer hem en sådan här dag. Tågväxlarna klarar inte snö. Jag tror det är dags att uppfinna något som gör så att tågväxlarna klarar snö. Det snöar nämligen VARJE ÅR i Sverige.

Värmeslingor i golv – värmeslingor i växlar. Klart.

Såja. Nu har jag uppfunnit hjulet igen. Värmeslingor i växlarna, och så kör tågen igen.

trump gif.gif

Trump vann.

Det är obegripligt. Vad är det för människor som befolkar vår jord? Hur kunde han ens komma på tal att bli president ”in the first place”? Men ”allt kan inte köpas för pengar” tycks det som. EN översittartyp som troligen tallat på både en och två kvinnor…När kommer kvinnorna som blivit utsatta för övergrepp av Trump att göra sina röster hörda?? Vågar dom inte? Blir dom tystade för pengar? Jag skulle troligen också bli tystad av pengar…. 5 miljoner skulle sitta fint.

Det är läskigt att ha en så oberäknelig vit översittarman att leda ett så stort land….Vart är vi på väg?

 

Bildresultat för hold your breath

Det är bara att blunda, hålla för öronen och hålla andan och leva sitt liv, och hoppas att det går.

Nytt jobb.

Bildresultat för stadsmissionen stockholm

Äntligen jobbar jag på ett ställe som har samma värdegrund som jag. Allas lika värde genomstrålar hela verksamheten, och upprepas igen och igen. Fokus på barnen och barnens mående.

En veckas introduktion och sedan blev jag sjuk. Låg i influensa hela förra veckan. Nu sitter jag hostande vid mitt nya skrivbord och skriver. Jag skolas in försiktigt – i lugn takt. Det är skönt.

Ikväll ska jag gå på teater med nya arbetsgruppen. Spännande! 🙂

Bildresultat för city gross matkasse

En sak till:

Denna vecka prövar vi/jag med matkasse. Jäklar vad det är bra! Jag vill ha matkasse jämt! Jag har beställt från CityGross och valde ””Viktväktarkassen” – inte för att gå ner i vikt (men om jag gör det är det ju en bonus), utan för att den kassen innehöll den godaste maten/dom godaste recepten!

Igår kom jag hem sent. Jag mailade Mellan att han gärna fick laga maten från receptet innan jag kom hem. Och det gjorde han! Det trodde jag inte att han skulle. Det var ”skitenkelt”! Och gott! Faan, vad god mat vi har ätit dom senaste dagarna. Jag ska beställa viktväktarkassen även i framtiden. Från CityGross. Inte var det dyrt heller.

Ikväll måste Mellan laga maten igen. Jag kommer ju inte hem alls! Först teater och sedan är väl växlarna igensnöade….Det blir att sova över på jobbet.

😉

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Vad kul att du fått ett jobb som du trivs med- grattis. Är det privat eller inom kommunen?

    Gilla

    Svara
  2. Vad roligt att du trivs och att det känns rätt. Jag kommer ihåg när du jobbade på ditt gamla jobb och skrev om dina arbetskamrater där, när du skrev på aftonbladet bloggen (om det nu var där). Tiden går, och saker och ting förändras. Hur är det annars då, har du någon kontakt med de som tar hand om Fiona nu? Och saknar du Flisa ibland, jag tyckte berättelserna om henne var så roliga, du skulle säkert kunna skriva en barnbok om Flisa och Milton.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: