RSS Flöde

Bonde söker fru (10) /erviluca

Postat den

16-06-01

 

bonde-soker-fru-frukost

Vaknade 6, duschade, fixade mig i ordning och så gick vi och åt frukost. Jag satte mig vid ett litet bord, där också min rumskompis satte sig. De andra satt redan vid ett större bord, och vi fick inte plats där båda två. Vi åt och jag fotograferade lite. De vid de stora bordet gick iväg och så kom ytterligare en kvinna, som satte sig vid vårt bord. Vi snackade och hade trevligt. Jag gick iväg för att gå på toa.

bonde-soker-fru-frukost-5

När jag kom tillbaka satt Per vid vårt bord och snackade. Jag blev jätteglad, för jag tänkte att NU kan jag visa att jag inte är den idiot jag var på dejten, så jag satte mig och sa just det. Han höll med om att jag verkat lite ”borta” och jag beskrev hur vi först fått vänta och vänta utomhus, hur kall jag blivit och hur dumt det sedan känts att gå in i rummet där han satt och försöka ”prestera” och att det blivit TILT i mitt huvud.  Åh, vad lättad jag kände mig efter den pratstunden! Han e fin, den där Per. 🙂

bonde-soker-fru-3

Alla skulle sedan gå till receptionen (förstås!) och vänta där på nästa information. Per gick givetvis tillbaka till sitt hus (Herrgården). Utanför receptionen fick vi information ifrån Vilma och Felicia och de sa att vi skulle filmas klockan 9.30.

Jag gick till receptionen för att se om där fanns kaffe, vilket det inte gjorde, men stannade ändå kvar där med en annan kvinna eftersom vi började prata om allt och inget. Plötsligt såg vi att ”alla andra” stod utanför. Jag sa att ”nämen vi skulle ju filmas 9.30 – inte nu!” men det visade sig att det ändrats (of course!) och att vi skulle iväg NU, och att Felicia och Vilma sökt oss! Men vi satt ju där!

en man många kvinnor.jpg

I gemensam tropp gick vi sedan ner till slottet och ställde oss i grupper på gräsmattan. Vi skulle filma inför att vi skulle iväg på gruppdejten. Bönderna skulle stå med sin grupp, så det blev en del skojande och skrattande med Per och de andra i varje grupp. Det känns lite underligt att vara en av sex stycken som trånar efter samme man – minst sagt – och jag drar mig undan för att det känns så löjligt. Men men, det är ju det här jag signat in för (!).

linda.jpg

Vi filmades igen ”från höger och från vänster och uppifrån” i olika omgångar då vi skulle göra samma sak om och om igen och vissa ”brevskrivare” fick svara på frågor som Linda ställde om ditten och datten. Jag har ännu ej fått någon fråga. Det gör inget. Det känns helt okey. Per sa att vi på vår gruppdejt skulle ”göra något med action, lite avklätt och mjukt”, har jag för mig. Det satte igång många muntra skratt och tankar.

Därefter var det väntan igen, där i gräset och vi stod i grupper och pratade och skrattade, och när det blev för fånigt för mig drog jag mig lite undan. Igen. Jag kan bara inte ”tävla” om en man. Hur fin han än verkar vara.

Jag gick till receptionen och satte mig därutanför med några andra kvinnor och en man. Vi drack kaffe och snackade. Sen gick jag och bytte om eftersom kläderna jag hade på mig skulle jag ha på mig i morgon också, så att det blev rätt i tid med filmningen osv.

lunch.jpg

Sen var det lunch. Jag gick ner själv till lunchen, men mötte Per mfl på vägen och vi gick tillsammans ner till Slottet. Där satte vi oss alla tillsammans och jag satt bredvid Per. Det blev mycket skojande om allt och inget under lunchen och mycket skrattande och snackande. Det blir lite forcerat när alla kvinnor träffas tillsammans med Per; alla vill höras och synas och flirta, och Per har fullt upp med att både vara rolig och ”rätt” (tror jag). Det måste vara en otroligt pressande situation för honom också.

glass strut.jpg

Vi satt kvar rätt länge och pratade, men till slut kände jag att jag var tvungen att gå iväg, för kvinnorna var lite för mycket, och jag tyckte det blev lite löjligt/pinsamt (igen), så jag tackade för mig och gick ner till hamnen, köpte en glass och satt på bryggan i solen, åt glass och solade och njöt av att ha semester och att vara ifred en stund.

Därefter gick jag upp till huset och där satt min rumskompis och hennes hund, och vi började prata. Och prata och prata. Där är vi nu.

Sedan God natt.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Hahaha, det här är SÅ kul att följa Erica, du är hur modig som helst 🙂 Bra att strössla situationen med lite integritet som du gör, det måste vara hur speciellt som helst! Kram

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: