RSS Flöde

Bonde söker fru (9) /erviluca

Postat den

Dagboksanteckning från 16-05-31

vanta-3

I morse vaknade jag klockan 6, gick upp och duschade och gjorde mig iordning. Vi gick och åt frukost och därefter skulle vi samlas i receptionen. Det skulle vara ”val” kl. 10.30 för oss som hade dejtat Per. Så vi satte oss utanför receptionen och väntade. Och väntade. Och väntade. Och väntade. Solen strålade och vi pratade och hade det trevligt, men OJ vad vi väntade.

stock

Vi fick efter ett tag  veta att ”de” filmade ”stock” som på filmspråk tydligen betyder ”omgivningen/naturen”, och blev irriterade på att de gjorde det NU, när vi skulle bli filmade i valet. Det blev inget val kl. 10.30 och vi åt lunch klockan 12.40. Sen skulle vi träffas i receptionen och efter det skulle vi iväg för då skulle det vara val. Och det blev det till slut.

sol

Vi placerades på gräsmattan bakom slottet i stekande sol i två rader och där skulle vi vänta. Och vänta. Och vänta. I solen. Svetten rann. Vänta. Sen skulle något fixas och vi fick ställa oss i skuggan en stund. Därefter skulle vi ställas upp igen på två rader. Till slut startade allt och vi filmades och Per kom med Linda och det ställdes frågor och så delade Per ut blommor.

solros

Jag fick en blomma. 🙂 Linda ställde frågor till alla som fick blommor, utom till mig. När detta var gjort skulle vi göra om hela proceduren en gång till, för då skulle det filmas på avstånd. Vi fick vänta en stund i skuggan medan det riggades om (kanske det heter?) och därefter gjordes hela proceduren om. Efter detta fick vi sitta i skuggan en stund och slappa och sedan skulle de som fick blommor (gick vidare) fotograferas på framsidan av slottet utan Per, och med Per.

Sen var vi LEDIGA!

gomd-man-2

Mellan varje filmning fördes Per iväg. Det var väldigt noga med att vi inte skulle få träffa honom mellan filmningarna. Allt skulle vara ”på riktigt” och ingen fick flirta på sidan om.

bonde söker fru promenad.jpg

Jag och min rumskompis och hennes hund gick ner till hamnen och åt glass och satt där på en brygga en stund. Sen tog vi en liten promenad i solen och sedan gick vi till vår stuga och vilade.

fan club.jpg

Fortsätter det så här finns det inte en chans i universum att jag kan hitta några känslor alls för Per. Fast det kanske inte spelar någon roll. Men inte kan jag bli kär när det är förton människor som hela tiden talar om var jag ska vara och vart jag ska gå, samtidigt som det är en massa kvinnor runt mig som flirtar med Per och skrattar åt allt han gör, och som hela tiden utbrister hur fantastisk han är. Ja, han verkar jättefin och gullig och varm och jordnära och allt annat som alla tycker, men att vara EN av 10, 9, 8 , 7….som försöker få kontakt….Pust. Jag är inte sån.

But the show must go on!

 

Middagen den 31/5:

ol-2

Jag och rumskompis gick till receptionen för att ta en öl. På bakgården satt ett stort gäng ”brevskrivare” och tog också en öl. Vi slog oss ner där och pratade och skrattade åt olika saker vi upplevt.

kaldolmar

Därefter gick vi alla ner till middagen som var utanför Slottet: Kåldolmar och potatis. Efter middagen satt vi  några tjejer (kvinnor/tanter) kvar och pratade. Vi kommenterade vilka som blivit utröstade och vilka som var kvar. Vi kom överens om att vi tänker och tycker olika, vi människor och var speciellt bekymrade över en kille/man som blivit utröstad (av en av de kvinnliga bönderna). Vi kallade honom till vårt bord och sa vad vi tyckte och min rumskompis tyckte att han kunde vara ett bra parti för hennes dotter, så de delade lite telefonnummer etc för att fixa ihop hennes dotter och den mannen. Han berättade lite om sig själv och hon höll fast vid att han skulle passa hennes dotter.

vinkande-hand

Vi gick därefter därifrån då min rumskompis sa att hon var godissugen. En annan kvinna sa att hon hade godis på sitt rum så vi gick dit. På vägen såg vi Per som satt på en balkong med de andra bönderna och vi vinkade och hejade.

brandybrandy

Vi satte oss på altanen utanför kvinnans rum och fick salt lakrits och choklad och brandy. Sen skvallrade vi om allt och inget och berättade för varandra om våra tankar och åsikter både om produktionen vi var med i, de andra medverkanden och om våra familjer.

Några yngre tjejer kom förbi och sa att de skulle bada bubbelpool med två brevskrivarkillar. En av oss Quinnor (inte jag eller min rumskompis) hakade på, och jag och min rumskompis gick tillbaka till vårt rum/hus.

bubbelpool

Nu sitter jag och tittar på bubbelpoolen (eftersom mitt sovrumsfönster vetter ditåt) där det sitter två män och tre kvinnor och pratar och skrattar. Min rumskompis´ hund har bestämt sig för att sova i mitt rum med mig. Det har jag ingenting emot.

God natt!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: