RSS Flöde

Bonde söker fru (4) /erviluca

Postat den

Dagboksanteckningar skrivna 16-05-23

fula-klader

Man kan väl inte åka till ”Bonde söker fru” och visa upp sig i skitfula kläder? Eller kan man? Jag har bara ”skitfula kläder”. Punkt. Och egentligen har jag inte råd att uppdatera garderoben….så…Jag vet inte hur jag ska göra.

Jag berättade för mina kollegor idag att jag ska vara med i programmet, och att de måste hålla det hemligt. Jag tror nog att det tyckte att det var lite töntigt, men det är bara var jag TROR, för de sa inte det. De sa bara att ”…sen kommer folk att säga `där är hon som var med i Bonde-söker-fru!” när de ser mig.

titta-inte-pa-sapor

Fast nästan ingen ser på Bonde söker fru, säger de. ”Folk ser inte på dokusåpor”, sägs det. Ändå har de så många tittare. Men det kanske bara är Stockholms-folk som är ”folk”.. Resten av landet kanske ser på dokusåpor, för resten av landet kanske inte bryr sig om vad som är ”coolt” och inte. Eller nåt. Jag är inte heller ”folk”, för jag ser på dokusåpor.

kamera-i-ansiktet-2

Just nu längtar jag bara efter att Komma Bort – att åka långt bort och vara lite ifred. Men ”vara ifred” blir det ju inte med en massa människor och kameror och hela fadderuttan, men Komma Bort blir det.

Det har varit lite för mycket i mitt liv ett tag, och sedan lite för lite. Jag behöver lite Lagom. Först lite action och sedan lite lagom.

Typ.

bonde söker fru.png

Idag ringde Vilma från TV-produktionen och frågade om jag skulle vara med i Bonde söker fru och jag sa ”ja” och att jag tagit semester och pratat med jobbet osv. Jag har också avbokat besök och sett till att jag är ledig den tid inspelningen är. Det kan dock hända att jag blir bortvald direkt och då är jag ledig i en massa extradagar ändå, liksom. Men det gör inget – det blir bara en tidigare semester än vad jag tänkt.

Jag vill verkligen träffa fåren. Just det känns viktigt just nu.

Jag har funderat om jag ska köra bil dit eller åka tåg, men tåg blir för dyrt så jag tar nog bilen.

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Jag tycker du är superduper modig.
  Hejar på dig ❤️❤️❤️❤️ och kärleken

  Gilla

  Svara
 2. Ja, det var ju för fåren. Det skall jag komma ihåg! ❤

  Gilla

  Svara
 3. Va!! sökte du. Åh vad roligt!! han i jämtland verkade mysig tycker jag 🙂

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: