RSS Flöde

Bonde söker fru (3) /erviluca

 

korkad-1

 

Jag tänker en del på vad ”folk” ska tycka och tänka om min medverkan i ”Bonde söker fru”. ”Folk” kommer kanske att tycka att jag är idiot, konstig och att jag är knäpp som medverkar i en ”dokusåpa”, att jag är patetisk och löjlig och kanske lite korkad.

Kommer det att påverka mitt arbete? Kommer det att påverka mitt privatliv? Kommer det att bli positivt eller negativt? Hur kommer det att påverka mig? Hur kommer det att påverka mina barn?

strunta-i-vad-folk-tycker

Jag tänkte att ”WTF! Jag vill göra det här, och strunta i vad folk tänker och tycker. Man lever bara en gång och kör på och gör tokiga saker så länge du kan och orkar!” Typ. Men sen vänder sig hela min inre diskussion och blir tvärtom: ”Vad faan – vad gööör du?!? Är du inte klok?! Folk kommer att prata skit om dig, tycka att du är patetisk och fånig, korkad och löjlig aldrig ta dig på allvar igen – ever!”

Och så snurrar tankarna fram och tillbaka – fram och tillbaka.

uttrakad

Men jag tycker ju att mitt liv just nu är rätt booooring, och inget händer och jag träffar INGA män och OM jag går ut händer det INGENTING där heller. Jag är med i dejtingsiter, men inte heller där händer något. Jag vet inte vad män gör på dejtingsiterna, men inte kontaktar de mig i alla fall. Jo, förresten; De män som är tjocka, töntiga och ser ut som ”hejkomochhjälpmig” kontaktar mig, ELLER riktigt UNGA män, som vill ha en MILF.

Jodå, jag kontaktar män jag tycker verkar intressanta, men de svarar inte tillbaka. Inte ens ett ”nej tack – du är för gammal/ful/töntig…”. Ingenting.

inget-svar

Den normale mannen kontaktar inte mig. Jag är troligen för gammal. För alla vill ha en som är 5-10 år yngre, och om jag ska ha någon som är 5-10 år äldre blir det alltså en 62-67-åring. Jiiihaaaa! Not.

Det var kört då och det är kört nu. Jag vette faan hur kvinnor träffar män!? Hur gööör de? En kollega sa: ”Det är bara att plocka dem! Alla (män) vill ju ha en kvinna!”. Men VAR plockar man dem, och HUR plockar man en man? Min kollega plockade sin på en biograf!

man-i-trad

Men om man ”plockar” en man måste man ju veta att han är singel! Hur vet man det?

Nåja. Tillbaka till ”Bonde söker fru”: Någonstans tror jag inte jag kan hitta en man där när jag är en utav 10 kvinnor som vill ha samma. Jag är inte sådan. När det blir kamp, backar jag. Orkar inte fajtas om en man. Å andra sidan kanske han ser mig, och anstränger sig åt det hållet. Å tredje sidan har jag bara 1/10-dels chans att han ska SE mig! Men att få vara ute på landet några dagar, i Jämtland och få träffa får, om jag kommer så långt, skulle vara mysigt. Att vara ute på ett litet äventyr. DET ska bli kul!

Sen blir det vardag och Som Vanligt igen. Allt.

Typ.

Eller nåt.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Jisses, vad jag känner igen dina tankegångar!! Det är fan i mig inte lätt att träffa nån vettig man som är singel och i lämplig ålder!

  Nå, här finns det i alla fall en som är superimponerad över att du vågade ta det steget! Just av de anledningar du beskriver. Men också av de anledningar du skriver så anser jag att du gör rätt som testar en annan och annorlunda väg än de redan beprövade. Så coolt!! 😀

  Gilla

  Svara
 2. Du får skita i dejtingsajter och engagera dig i fritidsaktiviteter. Typ paddla kajak, gå på vandring, ta jägarexamen (får du hela frysen fullt med vilt) , ta skepparexamen (får du en man med båt på köpet -typ som i S.O.S med lasse åberg) spel golf (skittråkigt -believe me…men hela golfbanan är full av män), börja springa marathon (blir du smal och smärt) , kasta pil i ett dartlag blir du tjock igen …allt öldrickande) på ICA- de anordnar singelkvällar……you name it. Säg nu inte atta du inte tycker att något av detta är kul :)), :)).

  Gilla

  Svara
 3. Det gör jag också trivs i soffan och under korkeken.. Nu är jag ju gift men om jag skulle skilja mig skulle jag skaffa mig både hund och katt – jag tycker mycket om djur. En liten söt gris också haha…..som grymtade 🙂 så glatt när jag kom. Fast grisar är kanske inte så sällskapliga.

  Gilla

  Svara
 4. Å jag skojade bara med alla förslag särskilt ICA dejtingen – fast det vore skönt men nån som lagade god mat.

  Gilla

  Svara
 5. Jag tittade förresten på TV Play första programmet men det var bara bönder som skulle spela in sig själva och några hade inte fått så många brev så de verkade lite besvikna. Men dig såg jag inte.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: