RSS Flöde

En Pokemon go – promenad/erviluca

Postat den

Pokemon go.jpg

En promenad genom fårhagarna utvecklas till ett sökande efter Pokémon. Minsting hittar ett gym precis utanför en fårhage, och stannar. Där ska en kamp utkämpas och jag väntar tålmodigt på detta. Om han vinner får han gymmet. Typ. Tror jag.

Så vi väntar.

Men han ger upp. Orkar inte. Så jag tror att han förlorar gymmet. Typ.

Eller nåt.

Pokemon go 2

Vi går igenom en av fårhagarna. Inte en jävla Pokemon i sikte. Minsting är missnöjd och ifrågasätter varför det inte finns en enda jävla Pokemon i fårhagen. Vi diskuterar detta. När han följde mej till Coop förra helgen hittade han TRE Pokemon, varav en var ”skitbra och ovanlig!”.

Muttrande fortsätter han promenaden genom fårhagen, utan att hitta en enda jävla Pokemon! Skit-fårhage!

PokemonGO2.png

Så går vi vidare in i fårhage nr 2. Hepp: två Pokemonägg (?) dyker upp och kläcks i Minstings mobil. Missnöjt konstaterar han först ”Va?! En RÅTTA!?” och jag förstår på tonen att en råtta inte är bra. Sedan säger han: ”Va?! En MASK!?” = inte heller bra.

insekt

Vi promenerar ut ur fårhagen och ut på en gångväg. ”Ska vi gå åt höger eller vänster?”. Eftersom Minsting ”hatar insekter” och tycker att dom är ”…för närgångna”,  och ”…förstår inte varför dom FINNS ens?!” så tar vi vägen till vänster eftersom det är mindre växtlighet åt det hållet, och jag tänker att då borde det vara färre insekter. Det visar sej vara massor av insekter (eftersom gångvägen kantas av en kanal = insekter trivs), men W T H (= what the heck)!? Man kan väl inte ha rätt jämt!?

Minsting konstaterar att han:

  1. Hatar insekter
  2. Bara svettas på ryggen (= irriterande)
  3. Är Supersmart
  4. Inte vill gå fårhage-promenaden fler gånger (eftersom det är för lite Pokemon´s där).

Fredagsmys_kvadrat_ny-538x420.jpg

Den här promenaden utspelades igår, och idag är idag (!), och nu är det dags för inhandlande av fredagsmys, och jag ska väcka (! ….ja, klockan är ju bara 14.00…) Minsting och fråga om han vill följa med till Coop och fånga Pokemons handla.

See yah later!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Vilken rolig promenad! ❤

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: