RSS Flöde

På Alla Hjärtans Dag kan man tänka på kärlek, om man vill…/erviluca

Postat den

Man kan tänka Positivt (vilket man ”ska” nuförtiden) och tänka på alla man älskar, och kanske till och med ringa upp dom, eller åtminstone SMS:a dom….eller bara säga det. Man KAN ju också besöka folk. Har jag hört. 😉

En liten blommar är ju inte fel heller. Men här köps inga blommor! En liten chokladbit kanske. Till mej själv. JAG behöver lite uppmärksamhet. Lite kärlek.

Hundarna vet inte ens om att det är Alla Hjärtans Dag. Dom ger och får ta emot kärlek hela dagarna, så det blir ingen skillnad.

Space Wall Decal with I Love You to the Moon and Back Saying - Playroom Boy Nursery Wall Quote - Planets Stars and Rocket 22h x 36w BA0381

Men mina söner:

Kära Äldsta Sonen, Storing, Mellan och Minsting: Jag älskar er till månen och tillbaka! Jag älskar er runt hela jordklotet – flera varv! Oändligt många varv, faktiskt. Jag älskar er så mycket så att ni inte förstår det själva, för barn förstår inte hur älskade dom är, förrän dom själva blir föräldrar. DÅ går det upp ett ljus: ”Jahaaaaaa! Är det SÅ HÄR man kan älska någon!”

Love

Fullkomligt reservationslöst och hur ni än beter er och ser ut:

 I LOVE YOU four!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: