RSS Flöde

Skriva kuk eller fitta

Postat den

 

Dom sitter på en bänk vid en busshållplats. Dom är uttråkade och har inget att göra. Arga är dom också. På allt och alla. Simon ritar en kuk på bänken. En stor kuk. Som för att stryka under vad han ritat, skriver han ”KUK” bredvid. Han tittar sej omkring, skrattar och sedan skriver han ”SUG” innan ordet kuk.

Alex tittar på när Simon ritar och skriver kuk, och blir inspirerad, tar fram sin fick-kniv och ristar in ”KUK” i bänken.

Snopp

Peter har varken tuschpenna eller kniv, och ber att få låna Simons tuschpenna. ”Jag har en till!” säger Simon och kastar över en röd tuschpenna till Peter. Han är inspirerad av dom andra och skriver ”kuk kuk kuk kuk” över hela ryggen på bänken. Sen ritar han en stor snopp som det sprutar ur.

 

Kuk kuk 

Precis när han avslutar sin sista droppen, kommer en äldre dam gående mot busshållplatsen. Killarna stoppar snabbt undan både pennor och kniv, och rusar ifrån bänken, skrattande. Dom känner sej modiga och starka och det är spännande och häftigt!

……………………………………………………………………………………………………………….

Dom sitter på en bänk vid en busshållplats. Dom är uttråkade och har inget att göra. Arga är dom också. På allt och alla. Sara ritar en fitta på bänken. En stor fitta. Som för att stryka under vad hon ritat, skriver hon ”FITTA” bredvid. Hon tittar sej omkring, skrattar och sedan skriver hon ”SLICKA” innan ordet fitta.

Anna tittar på när Sara ritar och skriver fitta, och blir inspirerad, tar fram sin fick-kniv och ristar in ”FITTA” i bänken.

FiTTa fitta

 

 

 

Pirjo har varken tuschpenna eller kniv, och ber att få låna Saras tuschpenna. ”Jag har en till!” säger Sara och kastar över en röd tuschpenna till Pirjo. Hon är inspirerad av dom andra och skriver ”fitta fitta fitta fitta” över hela ryggen på bänken. Sen ritar hon en stor fitta som det rinner ur.

Precis när hon avslutar sista droppen, kommer en äldre dam gående mot busshållplatsen. Tjejerna stoppar snabbt undan både pennor och kniv, och rusar ifrån bänken, skrattande. Dom känner sej modiga och starka och det är spännande och häftigt!

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: