RSS Flöde

Hur kan det finnas så många galningar?/erviluca

Postat den

 

IS-soldater poserar med vapen i Syrien. Foto: Medyan Dairieh

…och hur blir det för galningarnas fruar, döttrar och systrar, när dom springer ut och ska döda folk hit och dit i Allahs namn? TROR dom verkligen på riktigt att det finns en slags Gud som faktiskt VILL att dom ska DÖDA i hens namn? På riktigt? Eller skyller dom bara på någon för att få utlopp för sin frustration och ilska (över något helt annat)?

Hur kan ett helt gäng män springa runt och skrika att dom dödar i ”Allahs namn” som riktiga fegisar? Stå för vad du gör, säger jag bara. Stå upp för dina gärningar och ta ditt straff. Sedan. Eller nu. Skyll inte ifrån dig. Det är INTE Guds vilja, att folk ska ta död på varandra. Helt säkert.

Jag undrar var dom hamnar, sen när dom dör, dom där som dödat andra….På riktigt alltså.

Det är så patetiskt att dom tror att dom ska flyga in i något slags Paradis och att ”72 oskulder” väntar där på dom. Vad ska dom göra med oskulderna, undrar jag? Och vad faan är det för Gud som skulle låta 72 oskulder sitta och vänta på en jävla idiot som dödat en massa människor – både barn och vuxna?

Ska han sen ha sex med dom 72 oskulderna? HerreGud! Han kommer att bli helt slut!

 

Får tjejer som dödat i Allahs namn också 72 oskulder, eller vad det nu heter när det är killar? Jag skulle lätt avstå ifrån det. Vem vill ha en oskuld, liksom? Då måste man ju ”lära upp” den. Och att lära upp 72 stycken….HerreGud! Nä tack!

Men ”Adam”, som ska iväg och skjuta ihjäl Västerlänningar säger i Uppdrag Granskning att han ska få 72 oskulder när han kommer till Paradiset. Han springer väl runt och är stenkåt när han skjuter till höger och vänster och skriker ”SHKchöksdjlkjsöfdjköa Allah!” och hoppas att han blir skjuten och därmed flyger iväg till Paradiset där dom 72 oskulderna rastlöst vandrar fram och tillbaka i väntan på just Honom. Tänk om dom är fula! Tänk om det inte klickar!

Fast det spelar kanske ingen roll, för dom kanske har….sån där ….eh…burka! För det vill dom väl att alla kvinnor ska ha, sen när dom tagit över hela världen?

Vad jag vet består halva världen av kvinnor. Varför skulle vi vilja stängas in och få hela vår värld begränsad för att IS vill det?

Vad vill kvinnorna??

Eller dom kanske inte ”får” vilja något?

Men en sak är säker: JAG vill inte!

[GodToldHim.jpg]<br />
I finally had sex with him. He broke up with me the next day. God told him to.

Det finns ju ibland galningar här i Sverige också, som springer runt och skriker att dom ska döda folk för att ”Gud vill det”, men dom brukar vi låsa in på psyket, med hjälp av Lagen om Psykiatrisk Slutenvård (LPT). Så dom hinner aldrig organisera sej….om dom inte gör det på psyket, förstås.

Kanske det behövs ett STORT psykiatriskt sjukhus där borta, där IS håller till.

Jag vet! Vi ställer in 72 (x antal IS-anhängare) oskulder på Psyksjukhuset där borta, som lockbete, och sen lockas männen in dit….Kanske några ”västerlänningar” kan springa före, som ”morötter” (framför åsnor) och så springer alla IS-män in där, och sen låser vi!

Oskulderna får givetvis ut sen, efter att dom varit lockbeten.och västerlänningarna också.

Klart!

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: