RSS Flöde

Stolt matte (1) /erviluca

Postat den

Fionas ansikte 130520 004

Vi gick rundan där det ingår en liten skog som tycks vara fylld med olika fantastiskt roliga dofter. För där ”försvinner” alltid någon av hundarna, eller båda, en liten stund  och nosarna ligger som ångvältar i marken – fast hit och dit och överallt. Dom äääälskar att gå den svängen!

Ibland ”försvinner” Fiona en stund och ibland är det Milton och ibland båda. Så när jag går där VET jag att jag måste stå och vänta en stund, vissla och ropa lite innan vi kan gå vidare på promenaden.

Fiona och Milton september 2013 043

Den här gången försvann Milton. Jag och Fiona väntade. Och väntade. Jag visslade och ropade. Ingen Milton. Jag tittade på Fiona och så sa jag: ”Fiona! SÖK Milton!” och så pekade jag åt skogshållet. Fiona spetsade öronen, såg jätteglad ut och sprang iväg som ett skott.

Flera gånger hemma har jag gömt hundgodis och sagt ”SÖK godis!”, vilket hon älskar att göra.

Jag såg verkligen att Fiona förstod vad hon skulle göra. Hon sprang hit och dit med nosen i marken och plötsligt var hon tillbaka MED MILTON! Jag berömde och berömde henne och så fick hon en hundgodis. Och jag höll på att spricka av stolthet och ville ropa ut: ”Fiona hämtade Milton!!!”.

Men ingen skulle ju fatta hur fantastiskt det kändes/var! Så därför måste jag skriva det här.

Jag är så stolt.

🙂

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Åh, jag förstår att du är stolt! Man kan ju inte smaska i sig Milton men hon fattade ändå. Jag är stolt matte över Inge som klarade resan till Skåne och till och med KISSADE i lådan!

    Gilla

    Svara
  2. Stolt matte (1) /erviluca | erviluca

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: