RSS Flöde

Jaha, då har man blivit twittrare då, tror jag! /erviluca

Postat den

Eftersom jag är född på 1800-talet är hjärnan seg som kola, och resten är bara fnöske….

För OJ vad hjärnan måste arbeta för att jag ska förstå och begripa detta med twitter och skillnaden på twitter och instagram och facebook; Vad är vad och hur och varför? Och när jag nu blivit medlem, eller vad det heter – vad händer sen, liksom? Vart ska jag ”gå” och hur ska jag klicka och var? Och hur får jag följare, eller hur BLIR jag följare?

 

 

Och vad ska jag GÖRA, liksom?

Jag har försökt följa mina söner som är på Bråvalla-festivalen, sådär litegrann på sidan om, men det har inte gått så bra. Inga bilder någonstans och mobilerna verkar avstängda. Ingen information. Jag vill liksom VARA MED! Lite grann. Utan att det syns och märks så mycket.

JAG var aldrig på någon festival som ung. Jag hade rätt kul ändå, men OJ vad jag hade velat vara ung nu idag när allt ROLIGT händer.

Men eftersom jag inte ÄR ung, kan jag väl få UPPLEVA lite grann sådär på sidan om när sönerna ger sej ut i Livet.

Liksom.

Och det KAN man ju nuförtiden genom att twittra, instagramma och sånt.

Det gäller bara att förstå HUR….

…och det är där jag sitter nu.

Mitt i HUR:et liksom.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»


 1. !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?’http’:’https’;if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+’://platform.twitter.com/widgets.js’;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, ‘script’, ‘twitter-wjs’);

  Gilla

  Svara
 2. Jag fattar inget av det där jag ska ”paste:a” och sätta in på olika ställen. Noll koll! Tyvärr.

  Gilla

  Svara
 3. Tycker att alla dessa medier bara är jobbiga. Men jag förstår dej! 🙂
  Man rotar runt överallt för att komma ungarna närmare.

  Blev så orolig då jag läst här hos dej att sönerna var på festivalen. Hoppas allt är bra med dom!

  Gilla

  Svara
  • Jag VET JU INTE, men jag utgår ifrån att ”hälsan tiger still”… och att dom har kul.

   Gilla

   Svara
   • Där har du rätt!!
    Är allt bra så får man inget höra om det MEN är något dåligt ja då är de snabba att berätta! 🙂
    Så ska det va tycker jag bara lite frusterande och ångestfullt ibland att vänta ut dem år det…

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: