RSS Flöde

Här ska knullas! /erviluca

Postat den

Idag ska jag agera hallik. Eller egentligen är det min ex-granne A som agerar hallik, för hon fixade en hane. Jag ska föra dit min hona, och så ska vi se vad som händer.

STACKARS Fiona, tänker jag. För hon har ALDRIG kn***at, och det verkar inte vara ett dugg skönt eller njutbart när man är hund. Faktiskt.

Fast hundarnas hjärnor och hormoner LURAR hunden om att det ska bli skönt, så dom rymmer och springer och klättrar över berg och går igenom stora djungler och skogar för att dom TROR att det ska bli en njutning att Göra Det….

…..och sen: LURAD!

Har du sett hundar para sej?

Hej och hå! Dom rumlar runt och tramsar en stund och hanen försöker ”få till det” och tiken försöker hjälpa till (för annars är det inte ”läge/dags”). Sen PLÖTSLIGT (ofta) lyckas hanen få in sin snopp (som vid det laget blivit en meter lång, typ) i tikens snippa. Sen FASTNAR dom i varandra. TJONG, bah!

Resten av ”samlaget” står dom bara där – rumpa mot rumpa – fastsittande i varandra – i upp till 20-30 minuter! Båda brukar gnälla och vem som har mest ont spekulerar di lärde i (?). Hur kul är det på en skala? Och skönt? Näe.

Men INNAN tror dom alltså att dom ska få nå någon slags Nirvana, eller nåt.

LURAD är bara förnamnet.

😉

Weird photo of dog mating

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Man blir ju fundersam. Först skall du ut och försöka dejta och sen kommer det här inlägget!

  Gilla

  Svara
  • Ja, HerreGud! Efter att hundarna ”hållit på” en lång stund, utan att lyckas, hade Fiona blivit alldeles ”spermig” på kroppen, och jag blivit alldeles kletig på händerna…så jag sa till min kompis: ”Får jag låna toaletten? Jag behöver tvätta händerna – tvätta av sperman…”. ”Ja, det var väl inte ìgår….”, skrattade hon som svar….

   Gilla

   Svara
 2. Det lät ju lite läbbigt..med allt kladd..urk.. Men varför para henne? Vill du ha valpar på henne, eller tänkte du föda upp och sälja ?

  Gilla

  Svara
  • Både ock!. Jag vill ha valpar! Jag har haft 3 kullar förut, med min andra hund, och jag äääälskar det! Sen vill jag givetvis sälja dem också. Det är iallafall en liten extra inkomst.

   Gilla

   Svara
 3. Men en dum fråga..hur hamnar hundarna ända mot ända? Snoppen sitter ju inte i baken på hanen 🙂 eller tar han henne liksom bakofram..?

  Gilla

  Svara
  • Först rider hanen som vanligt, och sedan fastnar han med snoppen. Då hoppar han av och sen går hans snopp som en lååååång vattenslang från hans organ in i hennes och det är helt makabert! Så funkar det. Troligen gör det lite ont i både tiken och hanen, och så sitter de fast i 10-30 minuter. Under tiden får man lugna och trösta.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: