RSS Flöde

Good things happens, del II /erviluca

Postat den
Först vill jag bara ”säga” att det inte är bra när jag lovar att skriva om något speciellt ”i nästa inlägg”, eftersom tusen Andra Saker dyker upp i skallen, som vill ut ”i nästa inlägg”, men denna gång ska jag hålla det jag lovat:

Dagen efter Fiona åkt iväg, var jag på väg hem ifrån jobbet då jag stötte på en tjej som precis kom ut från ett hus med fyra hundar. Jag stannade och skrattande frågade jag om hon var dagmatte, eftersom det var fyra Helt Olika hundar – från stor till pytteliten.

”Näe, det är mina allihop!” svarade hon och suckade djupt och såg väldigt stressad ut. Jag frågade om jag fick hälsa på dom, vilket jag fick, och den största hunden blev urlycklig och började hoppa på mej och ville VERKLIGEN hälsa. Just den var någon slags schäferblandning (tror jag). Längst bak i gänget stod en yttepytteliten brun hund och var så sööööt så att jag blev alldeles till mej.

”Och vad är det däääär för lite söööt kille???” frågade jag. Jag tyckte att det såg ut som en chihuahua, men ändå inte.

”Det där är Max och han är en Russkiy Toy”, svarade hon.

”Men HerreGuuuud så söööt! Är han blyg?” frågade jag, eftersom han stod längst bak och såg lite ”utanför” ut.

”Nja, det är bara det att dom andra tre är tikar, och alla löper just nu, så han är helt galen….” suckade hon. ”Jag vill faktiskt hitta ett nytt hem till honom, för det här går bara inte!”

Jag lyfte upp lille Max och pussade lite på honom och frågade vad han kostade.

”Nja, typ inget, bara han får ett riktigt bra hem….”, sa hon.

En vårdag 130420 096

”Jag är intresserad!”, sa jag och började berätta om mej, mina hundar, och om Fiona som flyttat och allt….och att Milton nu behövde en liten kompis.

Vi bytte telefonnummer, och när vi gick ifrån varandra, så var jag helt….förundrad, och tänkte ”Good Things Happens!”. Jag hade i flera dagar funderat på Miltons ensamhet, när jag är på jobbet, och hur jag skulle se till att han skulle slippa vara helt ensam: ”En katt? En liten hund? Dagmatte till honom? VAD??”

Det som hänt därefter är att Max matte ringt mej ett par gånger och jag har ringt henne ett par gånger, och just nu är Max ”på prov” hos en kompis till Max matte…så det kanske inte blir något alls för mej….eftersom Max matte helst vill att Max ska bo hos en kompis, så att hon kan hälsa på honom ibland (fast jag sa att hon gärna fick hälsa på hos mej när hon ville, om han skulle flytta till oss….), så vi får se….

Men ändå!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Bara hålla tummarna! Och att det går bra för Fiona också!

  Gilla

  Svara
 2. Hej.

  Jag såg att du skrev om hunden Max.
  Jag tror att de är hunden jag äger nu .
  Bilden du lagt upp här går ej att se. Du kan ej maila mej den ??

  Kram

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: