RSS Flöde

Blöt promenad…och sen shopping /erviluca

Postat den

Först gick jag en väldigt blöt promenad med hundarna. Det ömsom duggade och ömsom ösregnade. Men det POSITIVA är att man får vara ensam i skogen, och slipper Arga Möten, där någon fräser att jag ska koppla hundarna.

Fiona, som bara får vara lös när vi går i skogen, ruuuuusade runt runt runt och hit och dit av LYCKA över att få vara löööös! Det är ren och skär LYCKA att se en (sin) hund få lyckofnattanfall!

Dyngblöt, och med gummistövlar på, åkte jag sedan till Täby Centrum och lufsade runt bland alla andra julshoppare. Jag brukar tänka: ”Vem bryr sej om hur JAG ser ut?!?” Alla bryr sej ju faktiskt mest om Sej Själva. Jag tror inte någon såg mej, faktiskt.

Sen är det rätt svettigt att strutta runt i gummistövlar i ett inomhuscentrum, men men, ibland måste man bara do what a girl gotta do.

Jag tror allt är inhandlat nu. Jag slipper fixa maten. Det gör mina barns pappa och hans flickvän. De är båda otrooooligt duktiga på att laga mat OCH tycker det är kul. Så jag behöver bara infinna mej, på julafton, och sen vräka i mej gooooood mat och umgås med trevliga människor.

Det känns som ett rätt bra avslut på ett år som varit skit. Faktiskt.

I år ska grabbarna Grus fira nyårsafton med mej. Det brukar dom inte göra. Dom brukar fira med sin pappa, för han är bättre på sånt (”sånt” = god mat och smällare), men i år ska pappan fira med flickvännen, så då får väl jag försöka fixa ihop nåt – typ blodpudding med mjölk till. Eller nåt. Och sen blir det väl tomtebloss på det….  😉

Nåja. Först ska julen avklaras.

Och i morgon måste jag RENSA/städa här hemma. Jag har en fantastiskt förmåga att lägga grejer och saker på ALLA ytor! Jag är nog världsbäst på det faktiskt.

Såja.

Det var Dagens Röriga blogginlägg, som inte handlade om något egentligen…bara lite blaj.

Men även blaj kan väl få finnas?

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: