RSS Flöde

Blink blink /erviluca

Postat den

 

Jag har tidigare varit ganska ”rätt på” vad gäller att ta kontakt osv när jag blivit intresserad av någon. Jag har inte orkat/haft tid att vänta på att Han ska Göra Något.

Om HAN inte tagit kontakt ganska omgående så har jag gjort det. Fort och fel. Eller inte. I och med detta har jag skrämt bort några stycken, men å andra sidan är lättskrämda killar/män inget för mej….

”Man” (kvinnor) ska VÄNTA och ”flirta lite” (hur man nu gör det), ”locka” och ”spela spelet”, men jag är rätt usel på ”spel”.

Jag är vädur = Rätt på! Pang bom bara.

I och med detta har jag inte varit speciellt Spännande, tror jag. För ingen behöver tveka kring vad jag känner och tycker. Men å andra sidan borde det vara jätteskönt (för DOM) att inte undra. Själv har jag fått undra arslet av mej. Så nu är jag utan rumpa. 😛

Å tredje sidan kan jag vara ”jättespännande” i en relation när jag blir osäker och tvivlar, är orolig, rädd och inte kan sätta ord på vad jag känner (!) osv. Då blir jag stum. Och väldigt ”Spännande”. Hemlig, liksom. Eller Mute.

Nåja.

Kan någon tala om för mej vad man ska göra när man är ”i min ålder” och är ”lite intresserad av att lära känna” en man, lite mer, än bara via ”hej!” när man går förbi? Hur tar man kontakt, liksom? Om han inte har Facebook, alltså….

 ”Förritiden” kunde jag vara lite mer ”pangpårödbetan” – iallafall när jag varit ute och dansat och sånt. Jag var inte den som satt och väntade vid telefonen….Jo, förresten; Jag försökte, men herreguuuud vad jobbigt det var!

Eller när jag gick i skolan. Då kunde man skriva lappar och fråga rakt ut. Det var ”Förritidens FB” kan man säga…..DET var jag bra på. Synd att jag inte sparade lapparna.

 

Men nu är jag ”skitgammal” och ”borde vara sambo/gift/stadgad” och ”borde-vara-klok” och ”borde-vara-sansad” och ”borde-ha-tålamod” och ”borde-kunna-vänta-och-se”…..

…men jag kan bara berätta för Er Alla-Som-Varit-Gifta-i-Tvåhundra-År; att dom ”pirriga” känslorna känns PRECIS LIKADANT när man är 50+ som när man var 14+ !

*suckar*

Äh!

….kanske jag bara skiter i det.

Om jag kan…..

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: