RSS Flöde

Ignorera taffsandet /erviluca

Postat den

En liten skrutta sitter framför mig och är ledsen. Hon berättar hur hon blev mobbad när hon gick i sin andra skola, och hur dom vuxna omkring henne agerade på Den Gamla Skolan.

Jag häpnar!

Förvånas!

Blir upprörd!

Vill anmäla!

Kanske slå lite grann….

”Jag var en utav dom som utvecklades först i klassen, och fick bröst och rumpa och sånt….” berättar hon, ”….och så var det speciellt två killar i klassen som hela tiden tog på mina bröst och min rumpa. Jag sa till flera lärare, men då sa dom att jag skulle IGNORERA killarna, eftersom det bara blev roligare för dom när jag blev arg…”.

Eeeeeh….VA?!?!

Så när någon man kommer och tar på mina bröst ska man IGNORERA honom!?

Eller?!?

Vad lär sej KILLARNA av det?! Att det är OKEY att taffsa på tjejer, för alla vuxna omkring IGNORERAR det? DESSUTOM blir det ignorerat av bröstägaren: Taffsa på ni! Och vad lär sej tjejerna? Låt dom taffsa – dom ger nog upp till slut…Eller?!

HERREGUUUUD!!!

”Ignorera dom. Ignorera att pojkarna taffsar på din kropp!”.

Näe, nu tappade jag orden helt….

…är för upprörd.

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Otroligt. Man kan ju hoppas att hon missuppfattade lärarens svar, men det verkar ju inte troligt när hon frågat flera. Jag blir så arg över att våra barn ska behöva bemötas på detta sätt i skolan där de ska vara utbildade på att bemöta barn.

    Gilla

    Svara
  2. Personalen på den skolan borde läsa Nina Björk omedelbums! Det är som myten att tjejer spelar oåtkomliga och säger ”nej”, när de vill!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: