RSS Flöde

Man kan inte ha allt i huvet…./erviluca

Postat den

….men var ska man ha det då?!

På en massa lappar? Men var ska man ha lapparna då? Tänk om man inte hittar lapparna, eller att man måste ha i huvet var man har lapparna, och det gäller också att komma ihåg ATT man skrivit saker på lappar som man lagt ”någonstans på ett Bra Ställe”…..

I almanackan? Ja, där skriver jag: ”Ring Anna! Skriv brev till Putte! Ny jacka till Minsting! Maila Eva! Kolla elen! Ringa rörmokare! Skriv ett intyg!” osv….men så bläddrar jag en sida, när veckan gått, och så fortsätter jag skriva ”Ring Knutte! Köp pennor! Ring Mamma!” osv….och då försvinner den första omgången….eller inte….och så bläddrar jag tillbaka och tänker: ”Ringde jag Anna? Köpte jag pennor?”…..

Så då behöver jag antingen stryka över det jag gjort, eller skriva en ny lista: En ”Har-gjort-lista”.

Och sen när man skrivit den där Viktiga Grejen som man ska Skicka till Viktig Människa, så lägger man brevet i sin jätteöverfulla och tunga jobb-handväska, och så blandar sej brevet med Allehanda Andra Grejer, som är Viktiga, och så försvinner det i in i Evigheten.

Ett år senare hittar man ett ihopskrynklat brev i sin väska, när man ska byta väska….

….och då blir man alldeles kallsvettig och tänker: ”Jahaaaaaa! Var det DÄRFÖR som…..”

Eller nåt.

8 februari 2013 (en vanlig bilresa) 014

Eller när man sitter i bilen och kommer på En JätteViktig Sak, och så kan man inte skriva ner den, utan den måste liksom stanna i huvet tills man kan skriva upp den, eller nåt…..

*suckar*

….fast det är ju redan så fullt där inne! Ibland så fullt att det känns som om det ska ”rinna över”.

Trots att jag läst alla Henrik Fexeus böcker.

Och så dyker det ju upp finurliga IDEER då och då. Uppfinningar liksom. Om jag hade 42 miljoner och skulle kunna realisera mina idéer, skulle jag ha…..84 miljoner!

HerreGud vad min hjärna jobbar!

Den skulle behöva få semester faktiskt.

Fast jag vet inte hur man gör – för att stoppa sin Tänkande Hjärna.

Jo, när jag SKRIVER och SKAPAR….då!

Dags att skriva en bok alltså!

Typ NU.

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. 🙂 Känner igen!!
  Själv har jag allt i huvvet ,1 meter snurrandes runt huvvet och som påminnelser i mobilen.
  Skriver en påminnelse om allt och lägger in. Den piper jämt.. Sen raderas det eller görs något åt vad det nu gäller. Som sagt, skriver in allt. Om jag ska berätta något, kolla något, maila, ringa, göra osv.. Jobbigt men effektivt!

  Gilla

  Svara
  • Jag har inte riktigt fått till det där med att använda mobilen till SÅNT!. Kanske jag lär mej tids nog….kanske inte. Tills dess svär över att allt inte får plats, i huvet! 😛

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: